Pazartesi

Ruby Kisses | Pot O'Miracle Kissable Lip Elixir

|

HOOLA !


Yazarınız arşivi şöyle bir kurcalarken dudak bakımına dair yeni bir not düşmek için ilgili bahaneyi bulur bulmaz bahar miskinliği ile ihmal edilen blogun tozlarını almaya geldi 💜
Koleksiyonerlerin çoktan kült parçası haline gelmiş olan ; Ruby Kisses Pot O'Miracle kullananlar , bu sezon beklentilerine fazlaca yanıt bulunca markaya dair deneyim günlüğüme yeni notlar eklemek kaçınılmaz hale geldi ve önceliği çıkış sırasını referans alınca ; Pot O'Miracle Kissable Lip Elixir kazanmış oldu .
Pot O'Miracle Kissable Lip Elixir  Gül
Pot O'Miracle Fiyat : 20₺
Detaylara geçmeden önce ...

Hala severek kullandığım Pot O'Miracle Lip Revitalizer 🍃 naneli (okumak için üzerine tıklayabilirsiniz ) genişleyen seri içerisinde bendeki tahtını kaptırmadı ve stok zihniyetinden artık uzak kalmam gerektiğini , kozmetik raflarına yeni sürdüğü o çok istediğimiz stik formları ile yeniden hatırlatmış oldu maalesef 😢
Markanın en sevdiğim yanı ; Dudak bakımı için zengin içerikler konusundaki bonkör tavrı ve zararlı içeriklerin çoğunu barındırmaması . Pot O'Miracle Gül 🌹 , formülasyonunda ; E vitamini , Kuşburnu yağı , Argan yağı , Shea & Tatlı Badem yağı barındırıyor . Hafif dokulu ama etkili yağ kombosu sayesinde yumuşacık dudakları mümkün kılıyor fakat uzun süreli nemlendirme konusunda randımanı serideki kalan iki üyeyi geçemiyor maalesef ve bu sebeple gün içinde yinelemeyi gerektiriyor .

Benim gibi kozmetikte Gül kokusundan hoşlanmayanları pek memnun etmeyecek türden baskın olan koku tınısının kalıcı olmayışı ve yine sevimli retro ve gül dokulu tatlı pembe ambalajının hatırına yok sayabildiğim bir detay oldu . Kozmetik marketlerde sürekli bulabileceğiniz tester seçenekle karara rahatça varabilirsiniz gerçi o yüzden sizi etkilemiş olmayayım .

Serinin etki prensibine bakarsak bu biraz daha kozmetik odaklı bir seçenek olmuş . Dudaklarda sheer ruj dokusunda tatlı bir pembelik bırakması gün içinde kullanmak için aslında keyifli bir seçenek özellikle benim için beyaz tenli hatun kişilerin makyajsız yakaladığı zamanlarda yüze renk katmak için sevdiğim minik bir hile tadında . Hatta dilerseniz hafif makyajlara da eşlik edebilecek türden fakat yoğun ve onarıcı odaklı bir etki arıyorsanız serinin diğer üyeleri daha doğru bir tercih olacaktır . Özellikle renkli oluşu geceleri yoğun bakım için yastık kılıfınızda tatlı pembe anılar (!) bırakabilir .

Benim için var olan sağlıklı görünümü muhafaza edebilen , dudaklara yumuşaklık veren , günü kurtaracak ve en çokta şu mevsim dilimine yakışabilecek performansa sahip çantada bulundurmalık bir seçenek oldu .

Siz ne düşünüyorsunuz bu seçenek hakkında ? Deneyenler fikrini not edebilirse renk katarlar bu yazıya .

Sevgilerimle 💋

1 yorum :

  1. Ben bunun rengini çok çok seviyorum, tam yazlık, doğal, lolita pembesi :)

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥