Cuma

Sleek Colour Corrector Pallette

|

HOOLA !


Doğanın kabuğuna çekilişinden beridir kış mevsimine ceza niyetine bırakılmış çocuk gibi bir his var bünyemde şu ara . Güneşi bir heves beklerken bu cezanın bonusu olan bol yağmurlu gri havayı yok saymak için Sleek Color Corrector palet renkleri ile oyalıyorum bünyemi bugün .

Hayal edilen ten makyajı için gerekli zemini hazırlayan ve bunun için lüks markalara sizi zorunlu kılmayan minik devi not düşmek için bahanemi yarattığıma göre rotamızı detaylara kırabiliriz .

Tende kusursuz görüntü odak noktanızda ise bu konuda trendleri iyi takip eden markanın paleti , renk alternatifleri ile rakiplerinden bir adım önde başlıyor yarışa . Minimal şık tasarımlı ve ancak avucunuz kadar yer işgal eden paleti tanımlamak için ilkokul sıralarından hatırlayabileceğiniz renk kartının altını çizebilirim yani her şey renk teorisi çemberinde gizli . Kırmızı , yeşilin karşısındadır , bu referansla tendeki kızarıkları gizleyebilir akneleri nötralize edebilirsiniz en bilinen haliyle , gibi ...

 Yazarınızın onu sevmesinin bir diğer sebebi  kuru ya da pullanmaya meyilli nemsiz bir cilde sahip olanlarda bile temas ettiğinizde eriyen yumuşacık kremsi yapısı ile cilt ile pürüz yaratmadan bütünleşebilmesi ki bu sorunu Flormar palette fazlaca yaşamıştım . Pigment yapısı çok yüksek değil orta etkide fakat benim gibi çok problemi olmayan tene sahip hatun kişiler için oldukça tatminkar bir etkide. 

Renk düzenleyici paletin kitinde bulunan renklerin etki alanları için detayları da not etmek gerekli eğer doğru rengi doğru yerde kullanamazsanız sorunu olduğundan daha kötü bir şekilde vurgularsınız ki bunu istemeyiz .

Yeşil : Kızarıkları nötralize eder , yara izleri ve lekeleri gizleyici zemin yaratmak için kullanılabilir .

Leylak : Sarıyı nötrleyeceğinden dolayı sönük , mat ve donuk ciltleri aydınlatmak için kullanılabilir .

Mavi : Turucunun baskınlığını nötrleyeceğinden dolayı çillerin gizlenmesi için ideal bir zemin hazırlar. 

Pembe (gül) : Aydınlatmak ve koyu halkaları gizlemek için .

Sarı : Açık tenlerde özellikle mor göz altı kusurları için kullanılabilir . 

Turuncu : Maviyi etkisiz hale getireceğinden dolayı koyu halkalarda ve koyu cilt tonlarında göz altı kusurlarını gizlemek için kullanılabilir . 

Benim gibi yoğun çalışma temposuna sahipseniz ekstra bir tüyo verebilirim ! Yorgun bakışları gizlemek için pembe ve turuncuyu karıştırarak uygulama yaparsanız aydınlık bakışlar garanti ki bence herkesle paylaşmayın bunu malum tam rekabet piyasası 😅 Tekrar corrector ihtiyacı da doğurmaz ayrıca .

Uygulama öncesi iyi temizlenmiş ve nemlendirme aşamasını es geçmeden zeminle başlarsanız çok daha iyi bir bitiş alacaksınız . Bence parmaklarla tampon hareketler eşliğinde uygulama yapmak çok daha tok bir bütünleşme yaratıyor . Sünger uygulamasını tercih etmemenizi öneririm zira ürünü emiyor ve rengi açıyor ki  istediğimiz kapatıcılığı engelliyor bu noktada . 

Çok problemleri koyu tonlu renkleri nötralize etmek isterseniz yine rengi inceltmeden bir kat uygulama sonrası fondöten uyguladıktan sonra sizin için ideal olan concealer ile son bitişi verip ince bir bitiş pudrası ile sabitlemeniz yeterli olacaktır .


Lüks markalara çok başarılı bir alternatif olup kendi drug store kategorisinde kraliçe sayabilirim rakiplerine kıyasla vegan bir duruşu olması ayrıca sempati sebebi . Gratis mağazalarında bulabilirsiniz özellikle indirimlerde tadından yenmez 25 TL gibi fiyat aralıklarınla  oluyor . 

Sevgilerimle 💋

6 yorum :

  1. Çok güzel canım, güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  2. Ahahaha şu rakiplere çaktırmamamız gereken tüyo için teşekkürler :))) Öperim!

    YanıtlaSil
  3. Ben bunu neden ilk kez görüyorum ki oysa en sevdiğim markalardan. İlk Gratis çıkarmasında inceleyeceğim tabi hala satışı devam ediyorsa...

    YanıtlaSil
  4. iyi günlerde kullanma dileğiyle

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥