Cumartesi

Yves Rocher Parlatıcı Saç Güzellik İksiri

|
HOOLA !

Blogda ısınma turlarına başlayan yazarınız, en sevilen kategoriye  athıfta bulunmassa olmazdı elbette . Sessiz geçen süreçte deneyim günlüklerim epeyce  kabardı ki bu şekilde nerede olduğumu soranların gönlünü alırım diye umuyorum bolca yazarak . 

Bugünün detaylarını Yves Rocher Parlatıcı Saç güzellik iksiri için not edelim istedim hazır yeni çıkan büyük boyu ile sevenlerinin gözlerinin ışıldatmışken ... 

Sirke , saç güzelliği için kullanılan eski bir hile aslında ama işin içine koku faktörü eklediğinde herkesin tercihi olmuyor haliyle ki bu noktada frambuazın çekici kokusu ile Yves Rocher duruma çözüm getirmiş . Ülke lokasyonu itibariyle hepimizin yaşadığı yerde sulardaki kireç oranı oldukça yüksek buna serbest radikaller ve kozmetik kalıntıları eklenince saç kökleri nefes alamıyor ve kalıntıların etkisi ile mevcut sağlığını ve doğal parlaklığını  yitiriyor. 

Tombik sevimli ambalajı ve iksir çağrışımı uyandıran ambalaj kapağının altında yatan formülde silikon ve paraben barındırmıyor . Yves Rocher saç sirkesi kullanma prensibi oldukça pratik son durulama aşamasında ayrıca bir kaba size yetecek oranda ekleyip su ile karıştırarak saçlarınıza iyice nüfuz ettirip ardından bol su ile duruluyorsunuz . 

Etki bazında bakarsak saç diplerindeki yağlanmadan şikayetçi iseniz yağlandırmayı bir miktar geciktirdiğini söylebilirim . Özellikle mat saçlara sahipseniz doğal ışıltıyı geri çağırmak adına güzel bir hile düzenli kullanımda . Saç diplerinin nefes almasını sağlıyor ve kalıntıları büyük oranda yok ediyor . Benim gibi elma ya da üzüm sirkesi kokusundan hoşlanmıyorsanız kesinlikle güzel bir alternatif . Markanın mağazaları ya da çevrimiçi sitesinden alabilirsiniz 24 TL'ye ya da indirimlerde sepete atabilirsiniz yine .

Sevgilerimle 💋

2 yorum :

  1. Fotoğrafa bayıldım!!!! Yalnız ben bunu almalıyım cidden, tam benim sorunlarıma çözüm olacak şeyleri yazmışsın! Güle güle kullan şekercim, öperim!

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥