Pazar

Urban Care Biotin Saç Bakım Toniği

|
Hoolaa ^^
Hepinize mutlu Pazarlar Kermylerim !
Hafta sonu için planlarınız ne yönde bilmiyorum ama benim dans dersime gitmek dışında evden çıkmaya niyetim yok . Soğuk havanın ; battaniye , bilgisayar ve kahve üçlüsü dışında başka bir heves aşılamadığı bir gerçek kendi adıma bu hafta sonu için ...



Geriye yapacak tek eğlenceli aktivite evde bakım günü ilan etmek bu durumda . Mevsimsel etkiler önümüze kocaman bir set çekmişken bakım ritüelinizi güncellemekte fayda var ; özellikle hava kirliliği , serbest radikaller ve hava koşullarının yıpratıcı etkisi yazdan kalma etkiler ile birleşince yapılandırıcı ve önlem almanızı sağlayacak bir program kurgulayıp bu etkileri düelloya davet etmek şart !

Genetik faktörden yana saçlarım konusunda şanslı olduğum için dönemsel dökülmelerden payımı alıyorum genellikle fazlaca . Bu tarz durumları aşmak adına bir kaç doğru bakım dokunuşu ile üstesinden gelebiliyorum . Urban Care Biotin Saç Bakım Toniği bu konuda iyi bir partner oldu bana. 



Saç bakım tonikleri ile aslında aramda genelde mesafeli bir yaklaşım olmuştur genel olarak. Belkide bugüne dek problem çözücü olanına rastlamadığım için. Detaylarını size daha önce anlattığım Urban Care biotin keratin serisinin kahramanlarını set halinde kullanırken tanıştığım biotin saç bakım toniği : içeriğindeki biotin ve mentol etkisi ile saçları uyandırma etkisi ile uzun süredir elimden düşürmediğim yardımcım oldu .

Eğer genetik faktörlere ve sağlık problemine bağlı dökülmeniz yoksa bu saç toniği deneyiminin sonunda gülümseyen siz olacaksınız . Saç uzamasını destekleyen formülü işin bonus yanı . Islak ya da nemli saçlarınıza sprey başlığı sayesinde pratik bir uygulama sonrası friksiyon ile saç derisine nüfus ettirip ferahlatıcı bir final ile zahmetsiz bir uygulama yapmış oluyorsunuz ki üşengeçler için bir kere daha sevme sebebi ^^


Dökülmeye eğilimli ve zayıf saçlara biotin desteği saçlarınızın uyanmasına olanak veren tonik mentolün uyarıcı etkisi ile saç köklerinizi harekete  geçirip kan dolaşımını arttırarak uzamasına fayda sağlıyor mu ? Evet , özellikle çinko ya da biotin besin takviyesi ile kullandığınız dönemlerde sonuca şaşırabilirsiniz uzama hızı konusunda fakat elbette tek başına bir güç olamayacağı kanısındayım yeterli miktarda .

 Ürünü serinin diğer kahramanları olmadan da kullandığımda aynı sonucu aldım . Aslında başlarda etkisinin kuru saç tipimi daha fazla kuruttuğu yönündeydi fakat arkasından kullandığım farklı bir bakım ürünü ile etkilendiğini fark edip bu sorunu aştıktan sonra ön yargım kırılmış oldu . Sprey formu sebebiyle uzun süre kullanım sunması ayrıca iyi bir artı etkisini gözlemlemek ve bütçe dostu bir süreç yaratması adına .

Her saç tipine uygun olup durulanmayan bakım kategorisinde olması ve kullanım sonrası saçta ağırlık yaratmaması benim de hem fikir olduğum yönü ikinci şişeye başlamak üzere olan yazarınız için .

Uygulama yönünden pratik olup etkisi ile ekonomik fiyatı birleşince almak için yeterli zemin oluşuyor zaten. Stres tipi dökülmeler , mevsimsel faktörler ve zayıf saçların etkisini seveceği denemeye değer bir bakım ürünü . Bir çok kozmetik markette ulaşabilirsiniz. İçinizde denemiş olup olumlu ya da olumsuz görüşlerini bu başlık altında paylaşırsanız çok sevinirim .

Sevgilerimle ^^

İnfo@kermitalemlerde.com




22 yorum :

  1. ^^ Beğenmene sevindim adaşım .Ben de çok sevdim etkisini.

    YanıtlaSil
  2. Ben de sadece 3 kez kullanabildim. Sıktığımda saç diplerimde hissettiğim ferahlık hissi çok hoşuma gitti sanki tıkanık buruna sprey sıkmışsın gibi resmen saç köklerimde ferahlık hissettim :D fakat maalesef saç diplerimde yaralar çıktı. Acaba bu üründen mi diye emin olmak için bir süre kullanmayı bıraktım ve hepsi geçtiler, tekrar yara çıkmayınca bu ürüne bağladım sorunu üzülerek :/ bir şans daha vericem tesadüf olabilir mi diye bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa kuzum çok üzüldüm . Benim ilk kullandığımda kuruluk olmuştu ama yanında kullandığım ürünü bırakınca işler değişti. Eğer yara olduysa bence bi daha deneme içeriğindeki deriyi uyarıcı maddeler derinde hassasiyet yaratmış olabilir muhtemelen nemli saçlarına kullan yine kullanacaksan bile bence mucklar.

      Sil
  3. bu serinin şampuan ve saç kremini büyük hevesler ve beklentiler içinde kullandım, sonuç hüsrandı :( ama yazılarınızı çok güvenerek takip ettiğim için bu toniğe bi şans vermeye karar verdim umarım işe yarar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ^^ Ben de maalesef şampuandan memnun kalamadım ama kremi sevdim . Biotin spreyi istikrarla kullanırsan sonuç alacağına eminim eğer farklı bir dökülme problemin yoksa.

      Sil
  4. çok güzel bir yazı olmuş, bu ürünü inceleyen blogların araştırmasını yapıyordum hiç bulamadım yazan, Allah tan siz yazmıssınız :) Banada bekleriiim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy ne geç görmüşüm yorumunuzu teşekkkür ederim ^^

      Sil
  5. Saç derim çok kuru bunun için bir ürün önerebilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal hindistan cevizi yağı en iyi çözüm bu sorun için ...

      Sil
  6. peki ne kadar sıklıkla ve ne miktarda kullandınız?

    YanıtlaSil
  7. Her duş sonrası haftada dört beş ediyor yani :)

    YanıtlaSil
  8. merhabalar bir erkek yorumu birakiyotum buraya :) 20 yasindayim ve sinav streslerinden dolayi saclarimda hafif acilma var bunun onune gecmek icin bi arastirma surecindeydim yazinizi gorup urunu arastirdim ve buyuk ihtimal alicam yani oyle karar verdim :) ama kullanimi hakkinda pek bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  9. merhabalar bir erkek yorumu birakiyotum buraya :) 20 yasindayim ve sinav streslerinden dolayi saclarimda hafif acilma var bunun onune gecmek icin bi arastirma surecindeydim yazinizi gorup urunu arastirdim ve buyuk ihtimal alicam yani oyle karar verdim :) ama kullanimi hakkinda pek bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar senin için durum biraz daha hassas olacak o yüzden şimdiden organik formüllü bir şampuan edinmeni tavsiye ederim Avalon biotin bu anlamda fayda sağlar sana yıllardır en favorim kendisi birde dermatolog desteğinde bi sprey edinmeni tavsiye ederim çünkü erkek tipi açılmalara bu tarz formüller fayda sağlamaz maalesef . Hindistan cevizi yağı (lifeco) hem besin olarak hem saçlarına maske bakımı olarak düzenli kullanırsan epey fark görürsün adımı yazarım ki <3

      Sil
    2. Banada kozmetikte calişan bi bayan tam 6 çesit iki sampuan serum 2 crsotli tonik verdi kullandim bir ay saclarim daha fazla dökülmeye basladi gercek cok kötü ürüler ben verdigim ucretide helal etmiyorum

      Sil
    3. Ben verdiğim ücreti haram zehir zıkkim ediyorum saclarim daha cok döküldü

      Sil
  10. Saçımda sitresden dolayı açılmalar var bu ürünü kullansam faydalı olur mu? Ya da farklı bir ürün mü kullanmalıyım ve nerede bulabilirim? Saçım aşırı dökülmüyor olsa da seyrek olduğu için tedirgin oluyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. stres odaklı dökülmelerde bu tarz ürünlerden randıman alman zor :( Karanfil kürü biotin içerikli şampuanlar sana tavsiye ederim

      Sil
  11. Ya benim saçım seyrek ve acayip dökülüyor bana bir tavsiye verin bide saçım çok ince yani hassas

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzman doktora gitmenizi öneririm ve dermaroller artı hc doping serum kullanabilirsiniz eepey bir çözüm yaratır

      Sil
  12. 1 haftadır kullanıyorum fakat saç diplerimde ağrı oluşturdu.

    YanıtlaSil
  13. ben toniğini kullanmadım fakat bu ürünün şampuan ve saç kremini kullanıyorum. saçım hem çok dökülüyor hem de kuru bir yapıda olduğu için saç derim dökülüyordu tabi kepek de vardı. saç dökülmesi için henüz bir faydası olup olmadığını bilmiyorum ama ilk kullanışımdan itibaren saç derimin dökülmesi ve kepek yok oldu. çok şaşırdım. bu kadar çabuk etki etmesini beklemiyordum.

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥