Perşembe

Farmasi Calendula Oil Cream

|
Hoola ^^
Yazarınız için mental olarak hayli yorucu bir hafta olsa da bloga uğrayıp terapi niyetine yazma fikri yeterince iyi geldi bile . Sevimli bir sunumla kapımı çalan Farmasi aynısefa yağı kremi üzerine biraz dedikodu yapalım istedim . 


Aynısefa yağının mucizelerinden yola çıkan vazelin formundaki krem , kapağını açtığınız anda tatlı bir çiçek kokusu ile duyularınıza hitap ediyor. Aynısefa'nın etkilerinden aldığı gücünde : Yaşlanma karşıtı etkinin yanı sıra , ciltteki kızarıklıklığı önlerken tahrişlere ve hassasiyet taşıyan ciltlere karşı onarıcı bir kalkan olduğu iddiasını taşıyor .

İçerik sıralamasında : Petrolatum , parafinnium ve ısopropyl myristate üçlüsünden bu vaadine tezat bir formül görünüyor . Yüz bakımı için ideal olmayan bu içerik uzun vadede gözenekleri tıkamaya ve hassasiyet oluşmasına zemin sağlayacak nitelikte özellikle parfüm de eklenince . "Paraben yoktur." ibaresini gördüğümüz zaman her daim ürün içerik listesinin masum olmama ihtimalini aklınızda tutmanızda fayda var .
Ürünü sertleşen bölgelerde ve ellerimde uzunca süre kullandım . Özellikle kuru elleriniz varsa etkisi sizi memnun edecektir bu anlamda iyileştirici yanını sevdim . Yoğun yapısı sebebiyle gece kullanıma daha uygun .Topuklar ve dirsekleri yumuşatıp nemi muhafaza etme adına ve ayaklar için pamuklu çorap uygulamasında oldukça başarılı.

Bunlar dışında bir nemlendiriciden çok evde bulundurmalık özel bölgeler için bakım niyetine daha uygun buldum . Yerli firmalarımız başarı grafiklerini  her geçen gün daha yukarı taşırken içerik konusunda rakiplerinden titiz olmalılar kanısındayım . Tabi bunlar yazarınızın fikri malum bu tarz içerik konularına değinip eksileri söylediğimiz zaman firmalar bizi pek sevmez hale geliyor : ) Gönderim için çok teşekkür ederim . 
Sevgilerimle ^^

11 yorum :

  1. Aynısefa kremlerinin iyileştirici etkisi çok güzel, o zaman bu krem alınır ;)
    Eline sağlık cnm, çok güzel açıklamışsın..

    YanıtlaSil
  2. Canım,ben yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum kabuk bağladığında 2 gün sürüyorum kabuklar daha çabuk geçiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senacım kısa süreli göze alınabilir belki ama ben cesaret edemedim ^^

      Sil
  3. Elden geldiğince Mamutcanım sen bana en büyük teşviksin ^^

    YanıtlaSil
  4. Ben daha yeni aldım dün geldi bende akne izi çok var iyi gelirmi

    YanıtlaSil
  5. Bana cildim için verdiler yüzede kullanılıyormu

    YanıtlaSil
  6. Ben kullaniyorum ve cok iyi bana gore.derime ferahlik hissi veriyor kuruluga karsi mukemmel

    YanıtlaSil
  7. Bana yüz dede kullanilabilecegini söylediler bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
  8. Gunes lekelerine cilleride iyi geliyor mu peki

    YanıtlaSil
  9. Cildim yağlı ürünü bugün aldım tavsiye eden cok oldu cildimde cok fazla sivilce var cildim yagli ürünu de yuzume surdugumde baya rahatsiz oldum korktum açıkçası daha fazla çıkartır diye ne yapmamı önerirsiniz?

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥