Çarşamba

Hc Hair Complex Bitkisel Saç bakım kompleski |

|
Hoola !
Yüzyıllardır insan oğlunun peşinde koştuğu güzellik ve gençlik çabaları nesilden nesile akıl almaz bir kaynak olarak akıp giderken denenmiş onca yöntem içinde bitkisel yağların şifalı dokunuşunu erişebilmiş hiç bir uygulama görmediğimi söyleyebilirim kalıcı çözüm olarak .

Dişiliğin ana sembolü olarak güzel , uzun ve parlak saçlar her kadının odak noktası olduğu bir gerçek . Öyle ki ; tarih öncesi büyük medeniyetlerin yanı sıra , Osmanlı saray defterlerinde bile sır gibi saklanan güzellik sırlarının ana reçetesi şifalı yağlar ve bitki özleri hep onlar için özel yöntemler olmuş kıskanılası saçlara sahip olmak adına .



Blog maceramın en keyifli yanı pek düşkün olduğum saç bakımı hakkındaki ilginiz ve yoğun sorularınız . Favorim olan kozmetikler , uyguladığım yöntemler bir yana bugüne dek saçlarımın en büyük desteği yağ bakımı oldu . Hatalarımı telafi eden de ... O sebeple sizlere pek çok kez hediye ettiğim sosyal medyada uzun uzun çokça anlattığım Hc Complex için uzun bir yazı pek yerinde olur dedim hatırı sayılır bir geçmişimiz olduğu için.



Hc ile tanışmam 2008 yazı esnasında oldu acil saç uzatma formülü ararken ^^
Uzun süreçte ambalajı , imajı yenilenirken sadece tartışmasız kusur bulunmaz etkisi değişmedi . Kanıtlanmış saç uzatma yöntemi konusunda en çok tercih edilen complex , formülünün kalbimde Ayurveda biliminin mistik dokunuşu ile farklı bir çok bitkisel karışımın yanı sıra aşağıdaki tabloda görebileceğiniz saç bakımında harikalar yaratan bitkileri vitamin ve mineral destekleri ile harmanlayıp el değmeden ve tek bir kimyasal katkı kullanmadan cam şişelere hapsediyor saçlar için bu sağlık kaynağını .



Bildiğimiz yağ karşımından ne farkı var sorusu gelebilir akıllara ama bu konuda deneyimli bir tüketici olarak eklemem gerekirse : Sentetik ya da soğuk/sıcak pres katkı görmüş ya da çılgın iddialara sahip her karışım size hayal kırıklığı uğratmış olabilir fakat hc complex bakım yağı bu noktada uzun süreli ekstraksyon işlemine tabi kalıp içeriği el değmeden dolum sağlanırken gücünü vitamin ve minerallerin etkisi ile taçlandırıyor . Yani ; içerikteki zenginliğe rağmen her biri görevini ayrı ayrı yerine getirebiliyor böylece özler birbirinin etkisini yok etmeden .

Altı farklı kategoride çözüm sunan complex unisex bir bakım ürünü olmakla birlikte , her saç tipine uygun . Özellikle hamile bayanların rahatlıkla kullanabilmesi zaten %100 doğal oluşunun en büyük kanıtı . Profesyonel saç bakımı , saç dökülmesi , saç uzatma , saç derisi problemleri konusunda tam bir eksper .

Kullanım kolaylığı sunan şık cam şişesi pompalı aparata sahip . Kuru saç diplerinize friksiyon yöntemi ile uygulayıp saç boylarına yaydıktan sonra en az 45 dakika kutusunda sunulan bone ile saçlarınızı muhafaza edip bekletmenin ardından yıkama işlemine geçebilirsiniz . Etkilerini görebilmeniz adına haftada iki kez mutlaka kullanmanız gerekli sonrasında düzenli olarak bir kere kullanım bile mevcut sonucu korumaya yeterli geliyor , uzun süreli bir kullanıcı iseniz benim gibi ...

Benim kullanım şeklime gelirsek uzun bir liste haline gelebilir çünkü complex bakımı evde kullanım ile sınırlamadım hiç bir zaman . Yaz boyu plajda mutlaka yanımda oldu güneş kremini nasıl ihmal etmiyorsam saçlarımdan eksik etmedim hiç bir zaman hafif minik ışıltılar katıyor renklerinize ayrıca bu yöntemle .

Saç uçlarım için fazla ısıl işleme tabi tuttuğumda mutlaka serum niyetine ya da banyo sonrası az miktar yine uçlara uyguluyorum serumlarım ile karıştırıp ısıl işleme karşı .

Bir dönem ciddi boşluk ve dökülme problemi yaşadığım kaşlarım için yapılandırıcı olarak kullanıyorum ki bu anlamda büyük faydasını gördüm her gece yatmadan uygulayarak .

Saçlarıma bakım olarak ise ; gece yatmadan uygulayıp sabah detoks şampuanı ile arındırdığımda etkisi iki katına çıkıyor uzama konusunda ki o şampuanı sizle yakın zamanda detaylıca paylaşmayı planlıyorum .

Kuru tipte saçlara sahip olduğum için dönemsel pullanma , dökülme , ısıl işlemlere karşı yıpranmanın önüne geçmemin asıl sebebi hep Hc Complex oldu .

Saçlarımın yağ ve nem balansını koruyarak parlak ve güçlü ayrıca hacimli tellere bıraktı yerini . Ayrıca özel bir detay eklemek istiyorum . Yıllarca düzleştirici sayesinde geri getiremediğim buklelerimi içindeki bitki özleri sayesinde özellikle kullanımın hemen sonrası rahatlıkla geri yakalıyorum .

Sıkı bir saç bakımı koleksiyonum var ve her probleme özel farklı bir ürün ile mutlaka saçımı destekliyorum fakat uzun yıllardır Hc' yi kullanan biri olarak ondan öncesi ve sonrası olarak gönül rahatlığı ile ayırabilirim aradaki farkı . Saçlarımdaki hacim ve gürleşme oranındaki artışın yanı sıra uzama konusundaki ekstra etkisi ve verdiği parlaklık ile .  
Benim kadar memnun olan blog partnerimin deneyimini ve yaşadığı problemlere dair çözümünü detaylıca okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz ^^

Ayrıca siz de satın almak isterseniz buradan ulaşabilir ayrıca sosyal medya kanallarını takip ederek indirim ve hediye etkinliklerini takip edebilirsiniz .

Sevgilerimle ^^


16 yorum :

  1. Herkes övüyor, herkeste olumlu yorumlar. Elimdeki bikaç ürünü bitirince kesin alıcam galiba bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic dusunmeden al derim duzenli kullaninca vazgeçmezsin bile ♡

      Sil
  2. Oyy tesekkur ederim mamo ♡♡ kesinlikle tek degismicegim tartismasiz complex aldirdigim herkes mutlu

    YanıtlaSil
  3. Oyy tesekkur ederim mamo ♡♡ kesinlikle tek degismicegim tartismasiz complex aldirdigim herkes mutlu

    YanıtlaSil
  4. ben de çok seviyorum, ama bu aralar hindistan cevizi yağına sardım:) detox şampuanı ne kullanıyorsun??

    YanıtlaSil
  5. abla sacların cok guzel

    YanıtlaSil
  6. ben hiç memnun kalmadım. saçlarım hala dökülüyor. boşuna o kadar para verdim

    YanıtlaSil
  7. bende şuan hc saç ürünlerinin hepsini kullanıyorum 1 ay olacak saçlarım yumuşacık saç dökülmesi biraz azaldı.benim saçlarım boyadan ve düzleştirmekten döküldü ve saç derisinde boşluklar var ve buda hiç hoş bir görüntü olmuyor.benim tek istediğim yeni saçların çıkması

    YanıtlaSil
  8. Bende kullanıyorum 1 aya yaklasicak 5 ay aralıksız kullanmayı düşünüyorum fakat şuanda saçlarimi inanılmaz döküyor nedenini saç güçleştiren sampuanlar önce döker zayıf saçları buna bağlıyorum bilmiyorum ama ins iyi olur diye düşünüyorum 25 günde saçlarımı 2 bcuk santim uzattı bunu farkettim ins bde su dokulmem dursa iyi olcak ciddi ciddi döküyor saçlarımı

    YanıtlaSil
  9. Bende kullanıyorum 1 aya yaklasicak 5 ay aralıksız kullanmayı düşünüyorum fakat şuanda saçlarimi inanılmaz döküyor nedenini saç güçleştiren sampuanlar önce döker zayıf saçları buna bağlıyorum bilmiyorum ama ins iyi olur diye düşünüyorum 25 günde saçlarımı 2 bcuk santim uzattı bunu farkettim ins bde su dokulmem dursa iyi olcak ciddi ciddi döküyor saçlarımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dökülme için bir doktora danışın isterseniz .

      Sil
  10. Abla saçlarım dökülüo ince telli saçımın arka tarafı ön tarıfından daha çabuk uzuyo sebebi ne nasıl saçlarıma bakmam lazım

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥