Çarşamba

Revox At Kuyruğu Şampuanı İçeriği

|
Revox at kuyruğu şampuanı ve etkilerine dair deneyim günlüğümün sonuçlarını okuyabileceğiniz yazıya ek kaynak olarak hazırladığım ; Revox At Kuyruğu şampuanı içeriği sözlüğü ile şampuanın faydalı bitkisel içerik detaylarına vakıf olup , buradan etüt edebilirsiniz .

Revox Bitkisel Extract Sözlüğü :

Horse Tail Complex : Saç ve saç derisini besleyici onarıcı bitkisel komplesk . At kuyruğu bitkisi ; bir çok tedavinin şifasında kullanılan antik bir bitkidir . Kökleri vitamin ve mineraller dışında yüksek oranda silikon içerir ve bu silika etkisiyle saçlardaki dökülmeyi durdurmanın yanı sıra saç uzamasını tetikler . Bitkide bulunan aminoasit ve fitosteroller ile saç derisindeki yağlanmayı geciktirirken saç derisini güçlendirir . Farklı kullanım metotları ile saç düzleştirici etkisi de bulunmaktadır. Zayıflamaya da yardımcı olan bitki farklı hastalıklarda ve kozmetik sektöründe bir çok alanda kullanılırken yüksek faydalı etkiye sahiptir .


Horse Tail complex anti-irritation : At kuyruğu bitkisinin bir diğer bilinen özelliğini taşıyan formül saç derisindeki iritasyon sorununu yok eder .

Pisum Sativum Sprout extract : Organik bezelyeden kazanılan bir aktif sayesinde elde edilen saç büyümesini tetikleyen ajandır .

Celyamin Extract : Saç boyamalarında meydana gelen keratin çözülmelerini engelleyen koruyucu .

Golden Millet Extract : Sarı darı (mısır)  ; saçın büyümesine olan katkısını saç için hayati değer niteliğindeki omega3-6 değerlerinden alır . Bir çok vitamin , mineral ve demir desteği ile saça ihtiyacı olan gücü aşılarken saç diplerini sağlamlaştırır .

Sage Extract : Sebumu azaltıcı etkisi ile bilinen ada çayı , gözenekleri temizleyip sıkılaştırır ve saça doğal parlaklık katar .

Nettle Extract : Isırgan otu ; saçları besler , dökülmeyi engeller ve kepek sorununa etki eder .

Camomillla Extract :  Papatya , iritasyon azaltıcı ve sakinleştirici etkisi ile saç derisini rahatlatıp bakterilerinden temizler .

Hops Extract : Şerbetçi otu ; antiseptik tavrı ve büyüme tetikleyici etkisi ile saçlarda sedetetif etki sağlar .
Chinchona Extract : Kinkona saçların yağlanmasını engeller .

Green Tea Extract : Antioksidan etkisi ile yeşil çay ; serbest radikallere karşı koruma sağlarken saç derisini uyarır , saç derisini genç kılar .

Lİnden Extract : Ihlamur , tahriş giderici ve yıpranmalara karşı onarıcı etkisini saçlarda parlaklık olarak perçinler .

Panthenol : Saçı besleyen ve nemlendiren vitamin türüdür .

Niacin : Saçı besleyici vitamin türüdür .

Biotin : Saç büyümesini ve saçın ömrünü kaliteli sürdürebilmesi için yine saçın kendi yapı taşında bulunan bir vitamin türüdür . Saçları kalınlaştırır ve büyümeyi destekler . Eksikliğinde saç kaybına yol açar . Dökülmelere karşı etkili olup ince telli saçlar için kurtarıcı niteliktedir .

Bu özel desteklerin devamında köpürtücü ajan olarak : Sodium Lauryl Ether Sulfat ve Cocoamido propyl Betaine kullanılmış . Silikon desteği bahsedilen bitkiden gelen silikondur . Saçlara dost bitkisel içerikler listenin başını çekiyor ve oldukça zengin . Oranları ve sıraları açısından yukarıda olması sevindirici zira etkisini arttırıyor . Liste sonuna doğru olsa bile parfüm & EDTA içeriyor .

   Revox At Kuyruğu şampuanı kullananlar klübüne dahilseniz sizdeki etkilerini buraya yazarsanız kullanmak isteyenlere faydalı olmuş oluruz . 

Sevgilerimle ^^

5 yorum :

  1. ben de kullanıyorum bir anlaşamadık bir anlaştık oldu ama şimdi aramız iyi :-))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevdiğim bir şampuanımda öyle diye sabrettim bunda da sonradan güzelliğini verdi bende de :)

      Sil
  2. Ya işte benim bu şampuanda tedirgin olduğum içerik de Sodium Lauryl Ether Sulfat... SLES olan di mi bu? Keşke o olmasaymış diyorum kullanırken. Ama bebek saçlarım için kullanmaya ve işe yarayacağını ummaya devam ediyorum :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakcım aynen katılıyorum çünkü SLES olsa da yerine coco bazlı köpürütücü tercih edilebilirdi hatta destek olarak da var . Benim de sevmediğim bu yönü oldu ama şimdilik bir sorun yok sonuçlar olumlu olduğu için devam ediyorum aynı umutla . Sevgiler <3

      Sil
  3. Yeni kullanmaya başladım tavsiye üzerine aldım benim saçlarım ince telli dipleri çok gür uzamaya başladıkça incelen bir saç fakat bu şampuanı kullanmaya başladıktan beri saçlarım daha dolgun ve saçım daha canlı memnun kaldim

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥