Pazartesi

Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem

|
Hoola !
Sendrom zedelerden olmaktansa hafta başını sıfırlanmak ve hedeflere kaldığım yerden koşmak olarak algılayan bünyemden hepinize selam olsun . Güne yüklediğim anlam için her zaman biraz daha özenli başlıyorum haftaya . Elbette bunun en büyük parçası keyif veren renkler eşliğinde özenli saçlar ama … Zaman dediğimiz kavram bazen su misali akarken hazırlanma aşamasında rutinlere bir iki kademe kestirme yoldan götürecek torpilli yardımcılara ihtiyaç doğuruyor .

Tam bu noktada yeni ürün alarmı vermek çok keyifli olacak . Karakterime pek uyumlu asi saçlarımı dizginlemek için verdiğim çabada bir kaç adımı kolayca atlamayı mümkün kılıp henüz raflarda yerini yeni alan : Elseve mucizevi yağ saç güzelleştirici krem ile tanışmak için doğru zaman derim .

Konumuza adeta Elseve mucizevi yağ ailesinin üyesiyim diye bağıran şık tasarımlı kremin güzelliği ile dönebiliriz . Tüp şeklindeki ambalajın tek sevmediğim yanı kapak tasarımı oldu . Dokusu sebebiyle kapağı kirletmeye çok meyilli formülün akışkanlığından dolayı kapaktaki ürün birikmeleri gözümü hep rahatsız etti . Çok büyük problem olmamakla birlikte detaycı ruhumdan bir kesite daha rastlamış oldunuz sadece ^^
Mucizevi yağın krem formu kesinlikle çok cin bir fikir olmuş ve etki olarak da çıtasını daha yüksek bulduğumu söylemeliyim . Ortak paydaları bu bakım rutininin temelini oluşturan altı değerli çiçek özü ile oluşan formülünde ve yine parfüm edasındaki kokularında yatıyor .

Kremin dokusu ince olsa da uygulama esnasında yoğun ve nemlendirme kapasitesinin yüksek olduğunu elinizde bıraktığı histen anlayabiliyorsunuz . Mucizevi yağın katkısını bu esnada anlamak zor değil fakat krem formüle sahip olduğu için ilk deneyimde acaba saçlarımı yağlandırıp , ağırlaştıracak mı diye oldukça endişe ettiğimi söylemeliyim . Uygulama esnasında anında saçlarıma nüfuz etse de kalın bir doku ile sardığını hissettim çünkü . Krem yağ fikri özetle yabancı olduğum fakat ısındığım bir deneyim oldu .

İlk uygulamamı ıslak saçlarıma denedim  “ fındık tanesi “ ibaresine sadık kalarak . Fazlasına ihtiyacınız olmayacağına emin olabilirsiniz . Bu noktada elim biraz bol kepçe kavramına yatkın olduğu için gözüm fazlasında kalmadı değil ama formülün yoğunluğundan korkup makul oranda kalmayı tercih ettim : ) Bendeki versiyon kuru ve sert saçlar için ve bu tanımın hakkını fazlasıyla veriyor verdiği yumuşak ve parlak bitiş ile .

Kullanım alanları ihtiyacınıza göre ; ıslak saçın tamamına uygulayarak besleyici fayda sağlamak ilk yöntemi , fakat diplere değdirmemeniz en önemli uyarım olacak zira içeriğinde silikon ve alkol türevlerinin yanı sıra parfüm de içermekte . Gerçi mucizevi yağa göre içeriği kesinlikle daha minimali diyebilirim .
İkinci yöntem kurutma öncesi saçın boy ve uçlarına uygulayarak ısıl işlemden korumak ve son dokunuşta parlak ve yumuşak bir bitiş yaratmak adına az miktar ellerinizde ısıtıp saçlarınıza uygulamak .

İki haftadır yalnızca ona odaklı bir kullanım sürecinde olduğum için gönül rahatlığıyla özetleyebilirim ki ; kesinlikle rutine dahil olmayı hak edecek bir bakım kremi . Yoğunluğuna tezat yağlandırmayan yapısını , ek ürüne ihtiyaç duymadan saçlara verdiği ışıltı ve yumuşaklığı ama en önemlisi bunu diğer kullanıma dek muhafaza etmesi ile beğenimi fazlası ile kazandı .
Yeni kesimden dolayı tek bir kırığım yokken daha objektif söyleyebilirim ki ; ısıl işleme karşı koruması da mevcut . Fön ile kuruturken ya da düzleştirici işleminde (kırk yılda bir kaçamak diyelim adına : ) yeni tek bir oluşuma müsade etmedi kırıklar için . Tabii bu demek değil ki haftanın tüm yarısı ısıl işlemlerle saçlarınıza yüklenip sonra kırık oluşmamasını bekleyin ^^ Israrcı olursanız üzülebilirsiniz .

Kardeşi olan mucizevi yağa gelince onunla ilgili fikirlerim biraz farklı farklı bir yazıda detaylıca sizlere aktarmak niyetindeyim ^^

Kullanım miktarının azlığını da hesaba katınca bereketli kullanım sağlayacak ve uzun süredir deneyimlediğim uygun fiyatlı en güzel bakım kremi olarak taçlandırabilirim nazarımda . Bu versiyonun diğer çeşidini de edindim hemen . Uzun süreçte bakım ve besleme sağlar mı , sorusunun cevabını da biraz daha kullandıktan sonra bu yazıyı güncelleyerek verebilirim .

Gratis raflarında indirimli aldığım her saç tipine uygun versiyonu da ayrıca yazıyor olacağım , 9.90 ₺ den hala bulmanız mümkün olabilir . Serinin henüz ülkemizde olmayan şampuan ve saç bakım maskesini de merakla bekliyorum .

Sevgilerimle ^^

49 yorum :

  1. Ben geldim :) Kuru ve sert saçlar için olan bir ürüne yorum yazmazsam olmaz. Çok merak ettim şimdi bu kremi canım, denenecekler listeme ekledim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdam hoş geldin ^^ Yine sayende yayını kurtardık <3 Her saç tipi için olan versiyonu da aldım ama bunun kadar iyi değil bence . Özellikle ısıl işlem öncesi ıslak saça çok iyi geliyor denemeye değer ama elinin ayarına hakim olman lazım ben zorlanıyorum o konuda hihih :D

      Sil
    2. canım ben aldım ama hiiiiiç memnun kalmadım :(

      Sil
    3. Hadi ya üzüldüm :(

      Sil
  2. Loreal Elseve Mucizevi yağ benim yaklaşık 1.5 yıldır rutinimde olan bir ürün. Kıvırcık saçlı bana jöle, körük ve türevlerini kullanmayı bıraktıran bir üründür. 2 yıl önce yanan saçlarımı kurtarmak için kısacık kestirdiğimden beri bu ürünle bakım yaparak uzattım saçlarımı. Çoook çok memnunum. Duştan sonra ya da gün içinde şekil verirken mutlaka kullandığım bir ürün. Yeni çıkan kremini de çok merak ediyordum, çok güzel yorumlamışın. İyice almak istedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sevindim Nazli o zaman bunu da sevecegini düşünüyorum .^^

      Sil
  3. Bende kullaniyrm saçımı yikadiktn sonra sürüyrm jöle yerine onu kullanyrm ve yıkamiyrm sorun olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten durulanmayan bakım ürünü problem olmaz ^^

      Sil
  4. Bende kullaniyrm saçımı yikadiktn sonra sürüyrm jöle yerine onu kullanyrm ve yıkamiyrm sorun olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diplere değdirmediğiniz sürece sorun yok . Saçları şekillendirmek için bence de gayet güzel iş görüyor 7/24 kremlere alternatif olarak düşünebilir hatta miktarı fazla tutmamak şartıyla^^

      Sil
  5. Hala kullanıyor musunuz bu ürünleri *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu ara hayır çünkü saçlarım çok kısa :D

      Sil
    2. Kremi ile yağı aynı işi mi görüyor yoksa ikisi birbirinden farklı seyler mi set halinde mi kullanmak gerekir

      Sil
  6. Krem ile mucizevi yağı aynı işi mi görüyor yoksa beraber set halinde mi kullanmak gerek

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bir sorum var. Benum saçlarım kuru ve sert değil fakat şekillendirmede zorlanıyorum bu ürünü kullansam herhangi bir zararı olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin saçlarına da uygun çeşidi var onu alabilirsin dilersen ^^

      Sil
  8. Eskiden annem yemek yedikten sonra yağlı ellerinle kafana dokunma bit olursun derdi:))) Demek ki sadece efsaneymiş...

    YanıtlaSil
  9. Sakın boyle birsey almayın hayatınızın en buyuk yanlışını yaparsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size bunu düşündüren ne oldu biz de bilelim :)

      Sil
  10. Elektriklenmeyi önlüyormu acaba????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük oranda evet ama ben dalgalı saçlar için konuşuyorum çok kuru ve kıvırcık saçlar için yeterli gelmeyebilir ek ürün ve uygun bir şampuan şart

      Sil
  11. Saç kırıklarına iyi geliyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni kırıkların önüne geçiyor ama mevcut kırıkları iileştirecek bir şey yok piyasada sadece gizleyip bir nevi toparlaycak başka ürünler mevcut

      Sil
  12. Mucizevi kremi saca masa yapmadan once kullansam sacimi yakar mi kizlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncesinde kullanıp saçın emmesini beklemeniz gerekli

      Sil
  13. Krem çok başarılı. Numunesini denemiştim sonra almaya karar verdim. Saçlarım kısa ona rağmen kullanabiliyorum. İnce telli ve boyalı saçlarım var. Parlatıyor ve yumuşak bir yapı veriyor fakat şekillenmesinde sıkıntı olmuyor. Yani, şampuan ne kullanırsanız kullanın üzerine bu ürünü kullanırsanız istediğiniz sonucu elde etmeniz mümkün olabilir. Elektriklenme olmadı bende bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevindim bu denli memnun kalmanıza bence yağından daha güzel oldu bu seçenek :)

      Sil
  14. Ben aldım kullanıyorum çok memnunum özellikle saçı yıkamadan kullanılabilmesi ayrı bir garanti saçlarım canlandı parlaklık kazandı ve eskiden çok fazla kabaran saçlarım çok daha iyi tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  15. Hergün kuru saça şekil vermesi için kullansam bi zararı olur mu bi de hangi çeşitleri var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmaz fakat miktarı az tutmanız gerekli saçları yağlandırmamak adına

      Sil
  16. Kuru sac a kullanabilinir mi

    YanıtlaSil
  17. ya ben bu kremi hiçbir yerde bulamıyorum lütfen yardım edin lütfen çok ihtiyacım var ACİLLLL

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nazlı aslında her yerde bulunan bir ürün gratis watsons migroslar vs iyi bak derim :)

      Sil
  18. Ben bu serinin şampuanını da kullanıyorum gerçekten harika tavsiye ederim (sert kuru ve kıvırcık saçlarım)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elseve şampuanları bence de güzel genel olarak ama içlerinde krem ve sls olduğu için tercih etmiyorum beğenmene sevindim

      Sil
  19. Bende almak istiyorum ama hangisini alayim kremi mi yağı mi arasindaki fark ne ki??lutfen söyleyin

    YanıtlaSil
  20. Bu ikisinin arasindaki fark nedir hangisini almaliyim

    YanıtlaSil
  21. Bu ikisinin arasindaki fark nedir hangisini almaliyim.

    YanıtlaSil
  22. Bende almak istiyorum ama hangisini alayim kremi mi yağı mi arasindaki fark ne ki??lutfen söyleyin

    YanıtlaSil
  23. Saçlarım sert kuru fakat düz bu ürünü kullanabilir miyim acaba

    YanıtlaSil
  24. Saçlarım sert kuru fakat düz bu ürünü kullanabilir miyim acaba

    YanıtlaSil
  25. mükemmel bi saç kremi saçlarım sert sık ve kuru, saçıma her yıkamadan sonra sürüyorum ve şekil veriyorum ağarmasını önlüyor, saçımı kendi doğal renginde bırakıyor.

    YanıtlaSil
  26. Çocuklar da kullanabiliyor mu

    YanıtlaSil
  27. Merhaba Benim saçlarım çok kabarıyor saçlarımı bir türlü yola getiremiyorum bunun için ne yapmalıyım yazınızı okudum elsev mucizevi yağ kremini kullanırsam saçlarım yola girer mi bunları neden yazıyorum çünkü saçlarımın kabarmasını da çok şikayetçiyim

    YanıtlaSil
  28. Merhaba Benim saçlarım çok kabarıyor saçlarımı bir turlu yola getiremiyorum yazini okudum elseve mucizevi yağ kremi ni saçıma sürersem saçlarım yola gelir mi ve de kabarıklığı azalır mı acaba kullanmadığım krem kalmadı saçlarım bir türlü yola gelmiyor Peki hangi kremi kullanmalıyım

    YanıtlaSil
  29. Ben almak istiyorum ama emin değilim çünkü yağını almayı düşünüyordum tabi şimdi kafam karıştı açıkçası ne yapsam ki ?

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥