Pazartesi

Elseve 6 Mucizevi Yağ Besleyici Maske

|

HOOLA !

Mutlu haftalar ! 
Yazarınız mental olarak yaz mevsiminde takılı kalsa da gelen yeni ay ile birlikte bu gerçeği artık kabullenmişe benziyor . Hepimizin keyifle kucaklayacağı renkli bir bir Kasım ayı olsun mu tüm ona atfedilen negatif aforizmalara inat ! Bu ruha sadık bir tavır eşliğinde güneşin mesafesine tezat biraz ışıltı ile saçlara hava katabileceğimiz , son zamanlarda keşfedilesi şeyler listeme en yüksek sıradan dahil olan Elseve 6 mucizevi yağ besleyici maske için detayları not düşmek için doğru zaman o halde !
İlginçtir ki serinin ilk üyesi olan ; Elseve mucizevi yağ üzerine şık lansmanlar , hediye etkinlikleri ve güzellik elçileri destekleri eşliğinde ciddi bir çıkış yakalayıp oldukça sevilen bakım yağı , serinin sessiz sedasız çıkan diğer üyelerine kıyasla listenin en altında etki olarak ... Elbette onun yeri de ayrı olsa da ...

Şurada bahsettiğim Elseve mucizevi yağ krem ile serinin kalan üyelerinin gelişini de kovalar oldum . Tahmin edersiniz ki bulduğum an sepete attım . Şu an elimdeki koleksiyonda yalnızca şampuan eksik ki onu denemeyi düşünmüyorum şimdilik . Saç kreminden bahsetmeden önce her yıl mutlaka bir tane bitirdiğim Elseve komple onarıcı 5 maskeme rakip çıkan maskeyi ister istemez ön plana almak istedim etkisini çok sevince ^^
Lanse edilen etki ve sonuç listesine sadık bir maske olduğunun altını çizmekte fayda var öncelikle !
Serinin bizi kalbimizden vuran , altı değerli çiçek özü ile bakım yapan maske ; parlak ve yumuşak saçlar vaat ediyor ağırlama hissinden uzak bir bitişle . Yoğun yapısı sayesinde fazla miktar ihtiyacı doğurmayan maske ml miktarı ile uzun süre size eşlik edebilir .

Yoğun yapısına rağmen durulaması oldukça kolay olan Elseve mucizevi yağ bakım maskesinin , saçlarda ekstra yağlanma ya da ağırlık hissi yaşatmaması en büyük artılarından ama benim gibi kuru saçlara sahip olan bir hatun kişi için aşka düşme sebebi elbetteki verdiği yumuşaklık ve parlaklık ! Hele ki içindeki mikro simlere bakınca o göze takılan ekstra parlaklık nereden geliyor anlaması zor olmuyor ^^ Beğenmediğim yönü saçın hacim oranını düşürmesi . Saç ve boy ve uçlarına uygulayabileceğiniz bu maskeyi diplere değdirmemeniz gerektiğini ayrıca not düşmeyelim içerik sebebiyle ve erken yağlanmaya zemin hazırlacağından . Hacim konusundaki eksi tavrı sebebiyle yalnızca saç uçlarına ağırlık vermeniz faydanıza olacaktır .

Özleriyle saçları yatıştırıp hatta düzleştirme düşkünlerine ekstra kolaylık sunacak bir sakinlik veren maske 10 TL lik fiyatı ile kozmetik sever bünyelerin raflarında bulundurmaya değer tınıda , bakım yağını aratmayan oldukça kalıcı kokusu ve etkisi ile saç uçlarına ve boylarına uygulanan beş dakikalık ekspress bir bakım niteliğinde onarıcı olmayan .

Sevgilerimle ^^

17 yorum :

  1. bunu sürüp bekletip duruluyorsun değil mi eğer saçta kalan cinstense mutlaka ağırlık yapıyor bana kullanamıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Not düşmeyi unutmuşum İremim ^^ Evet ıslak saça sürüp 5 dakika sonra durulanıyor

      Sil
  2. Bende bunun durulanmayan saç kremini aldım. Saçlarımı yumuşacık yapıyor 13-15 tl gibi bir fiyatı vardı sanırım, performansını beğendim. Duşta saç kremi kullanmak yerine çıkınca bunla yetiniyorum =D
    Bu maskeyi de merak ediyordum, sen beğendiysen deneyebilirim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet durulanmayan kremini bende çok sevdim hatta senin gibi krem aşamasını atlar oldum hihih ^^ Parlaklık ve yumuaşklık için çok güzel bir maske ama fazlası değil bence seversin İlkecim çok güzel parlatıyor saçları ^^

      Sil
  3. Kermycim ben bu maskeleri saç kremi gibi de kullanıyorum. Beklemek çok zor geliyor bazen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İtiraf ediyim bazen ben de öyle yapıyorum ^^

      Sil
  4. Ben hiç beğenmedim. saça ekstra bir nemlendirme ya da yumuşaklık kazandırmıyor. Duruladığınız anda eski saçınıza geri dönüyorsunuz. Alırken de zaten bu ve buna benzer ürünlerin işe yaratıcılığı ile ilgili çok tereddütteydim nitekim de aynı düşüncenin arkasındayım onun yerine keşke durulanmayan saç kremi vs yada serumunu alsaydım diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben maske ve durulanmayan kremden çok memnun kaldım açıkcası diğer yıkamaya kadar yumuşacık kalıyor saçlarım ^^

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Tüm saça mi? Uclarina mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl kullanıldığı yazıda yazıyor zaten : )

      Sil
  7. Tüm saça mi? Uclarina mi?

    YanıtlaSil
  8. Bunu geceden kuru sacina surup de sabaha kadar bekleten var mi? Bugun deneyecegim ben bu sekilde umarim kotu sonuc almam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna uygun bir ürün değil maalesef öyle yapmayın derim

      Sil
  9. Yeni kullanacagim bir urun. Insalah memnun kalirim

    YanıtlaSil
  10. 10 tl değil 20 tlye aldım ben

    YanıtlaSil
  11. Sampuandan oncemi yoksa sonrami kullanmam gerekiyor acaba

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥