Pazartesi

Lİve Clean Bali Oil Şampuan |

|

HOOLA ! 

Siz bu yazıyı okurken ayağını gaz pedalına sabitlemiş olan yazarınız tahmin edersiniz ki  seyahat modunda olacak yine en yetişme kaygılısından .  Şans dileyin bana olur mu ^^ 

Mevsimsel geçişler yakınken ve yine saçları ile başı dertte olan okuyucu arkadaşlarımın sayısı hatırı sayılır derecede artınca ufak bir torpille başlayalım istedim blog haftasına . Ürünlerine saç bakımı alışverişimde mutlaka verdiğim markadan yeni bir seri olan :  Live Clean Bali Oil Şampuan detaylarını not düşmenin tam zamanı keşfimin de sonuna gelmişken .

Yıpranmış , işlem görmüş , kırılan ve nem arayışındaki saçlar için Bali'nin yerli kadınlarının sırrını doğa dostu ambalajlarına hapseden Live clean , Bali oil serisini bakım şampuanı , saç kremi ve maske üçlüsü ile raflara mütevazice iliştirmiş . Böyle tanımlamamın sebebi bu sorunlara çözüm niteliğindeki başarılı etkisine rağmen altının pek çizilmiş olmaması . 

Gücünü Bali yağından yapılan şifalı karışımdan alan şampuan formülünün kalbinde saç dostu hindistan cevizi yağı , badem yağı ve palmiye ağacı yağı yatıyor . Dış etken ve serbest radikallere kolay yenilen saçları bu özler koruyucu bir kalkan oluşturup uzun vadede onarıcı etkisi ile kontrol altına alıyor üstelik saç kırıklarına karşı koruyucu & onarıcı tavrı ile saçlarda düzleştirme de sağlıyor bu içerik harmanı ile .
Şampuan grubunda hindistan cevizi kokusunu pek sevmesem de doğal oluşu sebebiyle olsa gerek i irrite olmadım şampuanda bu tını baskın olmasına rağmen ve diğer içeriklerle birleşince tatlı güzel bir koku bırakıyor saçlarda pek ala ki ^^  Temizleyici ajan coco olduğu için köpürme oranı oldukça tatmin edici meraklıları için , ayrıca arınışı da bir o kadar zahmetsiz . Eleştirebileceğim tek yönü kremsi olması çünkü bu tarz formüller pullanma yaratabiliyor bende ama içerik iyiyse uzun sürmüyor neyse ki bir iki kullanımla sabit kaldı bunda .

Duş sonrası saçlarda bıraktığı hafiflik hissine güzel bir hacim eşlik ediyor ve en güzeli saçlar çok kolay açılıyor tarama esnasında en belirgin ilk etkileri merak edenlere not olsun . Kuru saçlara sahip bir hatun kişi olarak verdiği nem oranını başarılı buldum . Saçlarımda yıpranma ya da kimyasal odaklı bir problem olmasa da bu gruba girenlere de yeterli gelebilecek kapasitede bir şampuan . Yumuşak ve parlak bir bitişi zorlamadan mümkün kılıyor .

Benim gibi argan serisi hayranları bunu daha çok sevecektir bence çünkü nemlendirme ve yumuşatma etkisini bir kademe daha fazla buldum üstelik saçlarını sürekli düzleştirenlerin işini daha kolaylaştırıyor düzleştirici etkisi ile . Geçiş şampuanı olarak kullandığım seriye argan sonrası farklı bir içerik deneyimi güzel oldu iyi ki risk almışım , dedim .

Yüzde doksan sekiz oranında doğal içeriği ve bileşenlerinde zararlı toksikler barındırmayan bu güzel seçenek oldukça denemeye değer kuru ve yıpranmış saçlar için . Yağlı saç tipleri için de uygun olduğunun altını çizebilirim kız kardeşimden kesin bilgi olarak ^^ Markaya dair diğer deneyim günlüklerimi karıştırmak isterseniz ilgili yazılara tıklamanız yeterli . Saçlarımda boya olmadığı için size anlatamayacağım ve geriye kalan tek seri Pink , eğer fikri olan varsa ve bizimle paylaşırsa çok mutlu olurum ^^ 


Sevgilerimle ^^

5 yorum :

  1. Hindistan cevizi kokusuna bayılsam da yağlı saçlarıma uygun değil maalesef elma sirkeli olan serisini deneyeceğim ama ♥ teşekkürler paylaşımın için

    YanıtlaSil
  2. peki benim meşhuuur kabarık, kıvırcık ve uçları kuru saçlarıma argan yağlısını mı bunu mu önerirsin canım?

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar... Benim saçlarım kıvırcık ve boyalı. Live clean in argan yağlısını kullanıyorum. Ayrıca dökülme problemim var. Kıvırcık saçlarımı şekle sokmaya çalışırken de dökülme oluyor. Kısacası bali yağlısını tavsiye eder misiniz? Kullanan var mı ? Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥