Salı

Aveda Hand Relief El Kremi

|

HOOLA !


Yaza veda demlerinde süzülen bünyem , mevsime veda etmeye hazır değilken gel gitli hava grafiğinden payımı her zamanki gibi fazlaca alıyorum . Blog günlüklerine dönemsel aralar versek bile mental tatil molasında yeni keşifleri ihmal etmedi yazarınız elbette ^^ Anlatcak çok şeyim var sizlere ...

Yorucu ve yıpratıcı bir yılı arkamda bırakırken kendime verdiğim sözlerin başında kendime daha çok vakit ayırmak var . Eh , bol şımartmalı bakım seansları ile yollarımız haklı olarak kesişebilir bu noktada . Şımarmalı seanslardan birinde yolumun kesiştiği Aveda Salonu birde çevrimiçi site ile daha ulaşılır hale gelince marka yeni gözdem haline geldi . Hazır sert koşullar kapıdayken asıl ihmal edilen ve yaşınızı saklayamayacağınız tek nokta olan eller için ürün gamındaki iddialı parçalarından biri olan ; Aveda hand relief moisturizing creme ile tanışmak için bahanemizi de yaratmış oldum böylece !
Aveda hand relief el kremi


Meyve asitleri ve anti-oksidanlar ile yaşlanma belirtilerini hedef alan Aveda el kremi , aynı zamanda başarılı bir nem terapisi . Formülünde ; Koni çiçeği , Aloevera , Gliserin , Tohum yağı , Ayçiçeği ,gibi bir çok bitkisel özler barındırıyor . Böylece pütürlü ve nem yoksunu elleri pamuklara saracak türden bir etki bırakıyor ardında .

Cilt ile anında bütünleşen hafif bir dokuya sahip .Kullanım sonrası rutin işlerinize dalabilirsiniz böylece . Nem bakımından hissedilir bir farka sahip ama asıl marifetini kış diliminde sergileyebilirse tam not alacak elbette . Prensibinde doğa dostu olmak ve bitkisel özlerin gücünü kullanmak yatsa da içerik konusunda çok masum değil ki fiyat politikasına bakınca öyle olmasını beklerdim açıkcası .

El kreminin tam boyu 125 ml ve fiyatı 94₺ dolayısıyla yeni tercihimi daha etkili olan el serumundan yana kullanmayı düşünüyorum çünkü elimde benzer etkide ve daha uygun fiyat aralığında olan bir çok favorim var . Saç bakımında etkisine hayran kaldığım markadan vazgeçmeme sebep değil elbette bu durum . Markaya dair memnun kaldığınız bir deneyim varsa paylaşmanız renk katar .


Sevgilerimle ^^

9 yorum :

  1. O fiyatı görünce temiz içerik istiyor insan gerçekten de. Şu anda etkileri güzelmiş ama serumunu tercih etmekte çok haklısın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef :( El serumunun ufak bir boyunu denediğim için bunun pabucunu dama atacağına eminim ^^

      Sil
  2. Aveda'nın hiç ürününü kullanmadım; ama saç ürünlerinin methini çok duyuyorum. Aklımda hepsi! El kremi için fiyatı epeyce yüksek; ama serumu merak etmedim değil. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet el kremi için fazla Başakcım ama seruma bulaşmaya değerdi buna kıyasla aynı fiyata en azından serum diye avunurum :D Saç bakımı konusunda hiç düşünme ama özellikle invati serisi MUHTEŞEM <3

      Sil
  3. El serumunu çok merak ettim şimdi! Havalar soğuyunca ellerim egzama oluyor ve hiçbir şey kar etmiyor, eğer iyi gelecekse o fiyatı gözden çıkarmaya razıyım. Ellerim kötüleşmeden bir denemek isterim kesinlikle! Güle güle kullan :)
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zeynep <3
      Bence daha temiz içerikli alternatifler bakabilirsiniz egzama hassas bir durum çünkü geçmişler olsun :*

      Sil
  4. Fiyatı görünce şok oldum. Baya pahalı bence ^^ Bu güzel yazı icin teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Çağla gerçekten fazla ^^ Ben teşekkür ederim vakit ayırdığın için <3

      Sil
  5. Fiyat el kremi için çok yüksekmiş gerçekten.Aveda merak ettiğim bir marka ancak bu fiyatlarla tanışamayacağız gibi görünüyor...

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥