Pazar

3 Adımda Makyaj İle Daha Genç Görünün :)

|
Üç adımda makyajla nasıl genç görünülür ?

Daha genç görünümlü gözler
TÜYO 1 : Göz çevrenize göz serumunuzu sürünüp ardından göz nemlendiricinizi parmak uçlarınızla tamponlayarak sürün.
Makyaj yaparken elinizin tersine bir miktar kapatıcı ve nemlendirici sürüp ikisini karıştırın. Karışımı bir fırçayla gözlerinizin altına yayın bu şekilde concelearınız çizgilerin içine dolmaz. aynı zamanda aydınlık bir görünüm elde edersiniz.



Çizgisiz cilt görünümü
TÜYO 2 : Anında toparlama sağlayan ürünler kullanın.  Ürünü bir miktar kapatıcı ile elinizin tersinde karıştırın çizgi ve kırışıklıkların üzerine uygulayın makyajınızı tamamladıktan sonra cilt serumunu aynı noktalara fırçayla uygulayın. Cildiniz sağlıklı bir ışıltıya kavuşacak ve kırışıklı görünümden eser kalmayacak.






Pürüzsüz, ışıltılı bir gülüş
TÜYO 3 : Bir fırçayla dudağınızın üzerine serum uygulayın . Dudak çevreniz çizgili ise ruj uygulamadan önce dudak kontourunuzu dudak kalemiyle belirginleştirin. Sonra fırçayla kaleminizi dağıtın bu şekilde rujun çizgilerinizde yürümesine engel olup , çok daha kalıcı renkler elde edersiniz.


Doğru allık nasıl sürülür?
*Burun bitişinizin olduğu mesafeye iki parmağınızı koyun . Kulağınızın orta noktasından başlayıp bu noktaya kadar bronz allık uygulayın.
*Ardından parmaklarınızın olduğu noktaya pembe ya da şeftali allık uygulayın.
*Kaş ve gözlerinizin daha kalkık görünmesi için de elmacık kemiklerinizin ve kaşınızın hemen üzerine ışıltılı bir fondoten bazı uygulayın.

Sizin önerileriniz neler ?

2 yorum :

  1. pembe allık daha taze bir görüntü veriyor. genç hissediyorum. www.birazmoda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Doğru bir tüyo pembe yanaklarında ben de uyandırdığı izlenim lolita havasıdır :)

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥