Pazar

Gliss Nutrı Protect 80 Derece Isıya Karşı Koruyucu Kür

|
Hola sevgili Kermitcikler :)

Çekilişimiz son gaz sürerken araya bir yayın sıkıştırayım dedim. Çok vaktinizi almıcam son iki senedir sağlam denilebilecek saç ürünleri ürünleri koleksiyonum  içerisinde yer alır kendisi :D Kardeşi de vardır parlaklık kürü onu da epeyce kullandım derece korumalısına terfi edene dek içindeki ışıltılardan&hoş kokusundan dolayı ... Fakat argan yağı &daha iyi içerikli serumlar çıkandan beri piyasaya ürünleri artık takip etmek zor ve beklentilerime yanıt veremiyor bunlarla kıyaslanınca.Bu yüzden huzurunuzda son kalan miktarı kullanıp kendisi ile vedalaşıyorum :)Yakında aynı markanın farklı bir saç ürününü anlatmak üzere...

100ml - 8TL

*Pompalı bir şişesi var , yeterli ürün geliyor tek seferde bu sebepten uzun süre dayanıyor bereketli bir ürün.
*80 dereceye kadar saçı fön ısısına karşı korumayı vaat ediyor . Kendi fikrim kısmen evet ;)
*Islakken saça sürülünce hoş kokusu kötü bir kokuya bırakıyor kendini ısıyla birleşince. (Düzleştiriciyle kullanma hatası yaparsanız.)
*Saça verdiği inci sedefindeki parlaklık pek sevilesi .
*Uçlara sürmelisiniz fazlası yağlanma yapıyor.
*Uv ışınlarına karşı koruma sağlıyormuş ki bunun için yeterli bir ürün değil ıh ıh . Ben fön sonrası parlaklık için severek kullandım sadece.
*Olurda şikayet edeceğiniz bir durum varsa berbat bir müşteri hizmetleri anlayışı var ilgilenmiyorlar yanıt vermiyorlar&resmi hesaplardan sadece reklamlarını yayımlıyorlar! Markalarına sahip çıkan bir firma değil!


1 yorum :

  1. Hola:))Kullanılası bir ürün:) En güzeli aslında bu ürünlere muhtaç olmamak ya işte ama saç genetiğim inatçı ürünlerle desteklemek zorundayım hep :/

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥