Cuma

Vichy Capıtal Soleil SPF50 (Renkli) / Güneş Koruyucuları Dosyası Vol 2.

|
Holaaaaa !
Güneşli bir cuma günü ve hafta sonu hayalleri şimdiden hepimizin mesaisinin son kalan saatlerini bitirebilmek adına iyi birer kamçılayıcı : ) Güneşli güne ne yakışır? Şurada daha önce bahsettiğim güneş koruyucuları yazımın devamı diye düşündüm ve sizlere Dermostil'in 8 Mart kampanyasından aldığım Vıchy Capital Soleil SPF50 renkli güneş koruyucusunu tanıtmak istedim.Sister Kermit ile gittiğimiz bir cilt bakımı esnasında bu renkli koruyucuyu  kullanma şansımız oldu hazır kampanya varken attık sepete. Güzel bir kofre yapmışlardı deluxe boy vıchy temizleme köpüğü,termal su,nemlendirici krem ve tam boy Spf50 renkli koruyucudan oluşan. 

Velhasıl kelam gelelim asıl konumuza .Vıchy güneş koruyucusunu aldığımda bana epey soru geldi kofrede 50 ml gibi durmuyor küçük mü iyi mi vs  gibi. Bayanlar ve Beyler standart 50 ml içiniz rahat olsun.Yanındaki ürünleri size daha sonra anlatacağım  konunun önüne geçmemeleri adına.


Ürün kimler için ? Yüksek korumalı SPF50+ bu ürün özellikle soluk ,normal ve kuru cilde sahip bay&bayanlar için tavsiye ediliyor . İçeriği sayesinde yüzünüzü 24 saat nemlendirmeyi vaat ediyor  paraben yok,formülü hipoalerjenik,ve özellikle hassas ciltler için dermatolojik olarak testleri başarıyla geçmiş.Nonkomedejenik : yani cilt üzerindeki gözenekleri tıkamayan akneli ciltlerinde gönül rahatlığı ile tercih edebileceği ve onlara özel çözüm sağlayan özellik. . 
Kremsi dokusu sayesinde bu ürünün renklendiricili olamayanı da beyazlatmadan uygulama sağlıyor.Yapısı hyalunoric asit ile zenginleştirilmiş ki bu güzel bir artı.

Gelelim benim deneyimlerime :
Cildim hassas karma ve açık tonda ayrıca lazere gittiğim için ekstra dikkat etmek zorundayım lekelenme yaşamamak adına.Ürün söylediğim gibi 50ML ve açıldıktan sonra raf ömrü 12 ay.Yapısı kremsi ve kokusu yok denecek kadar az ve yumuşak.Uygulamayı temizlediğiniz cilde tatbik edip bir ferahlama hissediyorsunuz çünkü içeriğinde Vıchy'nin yatıştırıcı nemlendirici termal suyu mevcut ve eklemeyliyim ki yapısı kesinlikle yağlı değil..Çok kuru ciltlerde değil ama normal ve karma ciltlerde üzerine nemlendirici geçmeyi gerektirmiyor.Dileyen olursa termal su ile sabitleyebilir.Performansı ikiye katlıyor..Beni cezbeden en önemli yanı renkli olmasıydı ..BB kremlerden ve renkli nemlendiricilerden yapı olarak bir farkı yok diyebilirim makyajın altına o kadar iyi gidiyor ki üzerine allığınızı veya pudranızı geçin gitsin.Yüksek korumasından sebeple hatta bu tercih edilebilir derim ben.Orta kapatıcılığı ile gönlünüzü çalacak eminim.Yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve herhangi bir hassasiyet,kuruma,lekelenme gibi sorunları yaşamadım.İçerik olarak ise kontrolunu şu ve şu siteden sağladım .Gayet iyi bir iki gereksiz madde var zaten  mükemmel içerik diye bir şey yok işin gerçeği.Ben severek kullanıyorum size de tavsiye ederim...

Kullanım esnasındaki deneyimi daha iyi etüt edebilmeniz adına uygulamalı olarak göstermek istedim.Kremin altında elimde belirgin bir leke var dikkat ederseniz sürüp dağıttıktan sonra beklemeye aldım.İlk iki karede emilim esnasındaki performansı.


Son iki karede 1 dakikadan sonra aydınlanmış nemlendirilmiş ve cilt tonu ile bütünleşen bir görüntü ve lekeyi örten bir kapatıcılık mevcut.

Uygulamadan 5 dakika sonraki hali gördüğünüz gibi. Kısaca ben seni sevdim Vıchy Capital Soleil SPF 50 Creme Vısage :)
Vıchy'den başka güneş ürünü kullanmışlığınız var mı ? 
Yorumlarınızı merak ediyorum , sevgilerle xoX :)))

22 yorum :

  1. Eheh şımardım ama şimdi <3 Çok teşekkürler adaşım beğenmene çok sevindim.Evet casperımsı hatunlar klubu olarak dikkat etmemiz şart shıseıdo & la roche tavsiyemdir adaş ayrıca aklında olsun :*

    YanıtlaSil
  2. Güzel yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler Kermit Alemlerde,Güzel günlerde kullanınız.

    Saygılarımızla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim sevgili Dermostil ekibi :)

      Sil
  3. Hoşmuş bu ürün, aklımda olsun. Teşekkürler canım oldukça ayrıntılı anlatmışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Pinkly işine yaradıysa mutlu olurum ^_^

      Sil
  4. bende sipariş ettim bu setten ama dermoeczanem'den. aynı fiyattaymış zaten:) daha önce vichy koruyucu yağ kullanmıştım ve çok başarılıydı. Renkli koruyucusunu ilk kez deneyeceğim ama sen yazınca içim rahatladı. Karma cildime uyar mı acaba diye düşünüyordum.güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Selinim :)
      Yağı olduğunu bilmiyordum bak zaten senin stoklarda mutlaka ilgili bir şeyler oluyor danışıcam artık aklımda olsun :)Teşekkür ederim güzel yorumun için.

      Sil
  5. merhaba galiba güneş kremi arayışıma sayenizde bir son vermiş bulunmaktayım :) karar verdim fiyatı da uygunmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ferah Karayel05 Nisan, 2013

      güzelmişş bayıldım valla fotolar da çok albenili olmuş alırım ki ben bunlardan sağol ciciş :*

      Sil
    2. Merhaba , referans olduğuma sevindim teşekkür ederim yorumunuz için.

      @Ferah teşekkür ederim ciciş beğendiğine sevindim :D Fotoraflara sizin için özeniyorum beğenmeniz bana en güzel hediye.Sevgiler :)

      Sil
  6. Vuhuu güzel bi yayın olmuş Googleda ararken burda buldum sevdim vlla internetten alacaktım neden olmasn :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heheh Hilal teşekkür ederim Google bana takipçi getirmiş ne mutlu bana ^_^ İçin rahat tercih edebilirsin burayı bizimlede paylaş lütfen deneyimini.Sevgiler:)

      Sil
  7. Yazıya haran kaldım görselleriniz ve uygulamalarınız süper! Shısiedo ürünlerini kullandım ben çok memnundum ama renkli alternatifleri denemeyi çok istiyordum bahsettiğiniz sitede uygunmuş fiyatı alıp deneyimlerimi paylaşırım tekrar .Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süpersin yorumlarını bekliyorum ^_^
      Teşekkür ederim tekrar güzel yorumların için.

      Sil
    2. İnternette bulamadım nerden satın alabiliriz

      Sil
    3. Adsız ;
      Artık başka bir marka kullanıyorum Hamilton ve Derma -e yi tavsiye edebilirim sana

      Sil
  8. non komodejenik yazmıyo üzerinde arkasında mı yazıyo acaba?

    YanıtlaSil
  9. merhaba bilgiler iin teşekkür ederim.bir sey sormak istiyorum ideal sole ile capital sole arasında ne fark var acaba ben yüzüm bronzlaşşsın istemiyorum çünkü bu konuda fikir verebilir misiniz daha önce capital sole kullandım şimdi ideal soleil aldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İllaki renk alıyorsunuz hep kullansanız da ama Hamilton kullanırsanız bu dengeyi yakalrsınız kesinlikle . Artık bu versiyonu kullanmıyorum

      Sil
  10. Merhabalar öncelikle emeğinize sağlık:) Güneş kremi için araştırma yaparken sayfanıza denk geldim ve sormak istediğim bir iki soru var. Cevaplarsanız çok memnun olurum:)
    Karmadan yağlıya dönük bir cildim var özellikle T bölgem yağlı sizce bu ürün bana iyi gelir mi ?
    Bir de ürünün cilt tonuna göre renkleri var mı yoksa sabit standart bir renk mi ?
    Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  11. Cok kuru bir cildim var iyi gelirmi yoksa başka bir onerinuz varmi bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥