Perşembe

Sephora Kirpik Amplifikatörü | Sephora Eyelash Amplifier

|
Hoolaa Kermylerim!
Bugün nasılsınız? Teşekkürler, ben çok iyiyim :P
Benim gibi göz makyajında olmazsa olmazı maskara düşkünlerine özel konuğum olan minik bir kahramanla tanıştırmak istiyorum sizi ...

Maskarayı kat kat uygulamayı seviyor musunuz? Ya da kirpikleriniz çok düz ve kısa olduğundan uygulama esnasında göz kapaklarınıza mı bulaşıyor ürün ? Ve hepimizin ortak derdi ; maskaranızın uygulama sonrası kirpiklerinizi birbirine mi yapıştırıyor ? Evet ... Diyorsanız bu yazıya odaklanın bakın çözümü nasılmış ?




Sephora kirpik amplifikatörü ;kapağındaki kavisli bölümü kirpik diplerinize tutarak maskaranızı kat kat uygulayabilir hatta düz formdaki kirpiklerinizi kıvırabilirsiniz.Çoğu maskaranın illet yanı olan kat kat sürüm sonrası yapışmayı engellemek adına ucundaki tarağı ile kirpiklerinizi tarayarak ayırabilirsiniz.


Temizliği çok kolay ve tasarımı dolayısıyla kullanımı çok pratik . Yanınızda taşınabilecek kadar hafif ve katlanabilir yapısı ile yer kaplamayan bir tasarıma sahip.Tweezerman kirpik tarağından daha iyi olduğunu söylebilirim plastik yapısı ile çok sert değil ve fırça uçları çok tehlike arz etmiyor kullanım esnasını kıyaslarsak ... Tasarım olarak kavisli yapısının daha kullanışlı olduğunu söylebilirim ayrıca fiyat olarak daha uygun.


Sevgilerimle , xoX : ))



9 yorum :

  1. güzel ürünmüş, kirpik konusunda hassasım, bütün yeniliklere açığım :)

    YanıtlaSil
  2. Sephora müdavimi bir kuzenin olursa kozmetiğe dair her bir şeye rastlaman mümkün bu blogda adaşım : ))

    YanıtlaSil
  3. Sakar Görkem'e de lazım bundan! :)

    YanıtlaSil
  4. Hihohh : )) Sana da kapalım bir tane :)

    YanıtlaSil
  5. fiyatı nedir acaba? bu arada bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. fiyatı ne kadar acaba? Bu arada bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. Bütçelere zararsın Kermy :)

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥