Pazartesi

The Body Shop Honey and oat 3 in 1 scrub | Yulaf kil ve bal özlü peeling maske

|

Hoolaa Kermylerim!
Haftanızın süper sonik tatlı geçmesi dileği ile ilk yazımıza başlayabiliriz.
Bakıma düşkünlüğümüz yaklaşan soğuk günlerde kendini bir kez daha hatırlatmakta yazları ne kadar az ürün kullanıyorsam kış mevsimi için tam tersi geçerli... Ev bakımı gibi bir his veren pratik ve etkili bir scrub maskeden bahsetmek istiyorum bugün ...


Her TBS ürünü gibi yine iştah açan hoş kokusu ile kendine çeken ürün , bu sebeple 1-0 önde başlıyor muadillerinden.Çok ön plana çıkan bir ürün değil aslında her ne kadar peeling olarak geçse de hafif bir scrub ve nemlendirici bir maske gibi benim gözümde . Hayatımın maskesi de diyemem ... Ev yapımı maskesi sevip hazırlamaya vakti olmayanlara ya da miskinlere önerebilirim pratikliği ve etkisiyle.Sonucunu seveceğiniz türden bir ürün.Ayrıca MUA panosuna bakarsanız çok sevildiğini görebilirsiniz.

İçeriğinde bulunan bal , kil , ve yulaf üçlüsü iyi bir takım oluşturmuş.Nemlendirme , temizlik ve arındırma görevini gayet nazikce yerine getiriyor.Normalden kuruya dönük ciltlere tavsiye edilse de kuruya dönük karma ciltlere de gayet uygun olduğunu belirtmeliyim kendimden pay biçerek ...Yağlı bölgelerinizden uzak tutmak kaydı ile! Çok kuru ciltlere uymayacağını eklemeliyim .


100 ml miktarında satışa sunulan kavanoz formundaki ürün krema kıvamında çok baskın olmayan bir kokuya sahip.Kokusunu herkesin sevip sevmeceğinden emin değilim  ama bal kokusunu benim gibi sevenler gayet iyi anlaşacaktır : )Yoğun yapısı ile uzun süre kullanabileceğiniz ürünü yüzünüze uygulayıp 15-20 dakika arası bekleyip ardından duruluyorsunuz.Bu kısmı içeriği sebebi ile biraz zahmet vermiyor değil.Islak bir sünger ile nazikce yumuşatabilirsiniz yüzünüzde kuruyan ürünü.


 Bal'ın nemlendirici,yumuşatıcı etkisi kil temizliği ile birleşip sonu içeriğinde bulunan yulaf tanelerinin masaj etkisi ile canlanmış bir cilt tonu elde etmenizi sağlıyor.Ve verdiği yumuşaklık hissi gerçekten hoş yumoş misali ... : )


İndirim dönemlerinde daha uyguna bulabileceğiniz, emin olmamakla birlikte  : 25 TL yi geçmeyen bir rakamla sahip olmanız mümkün.Bir daha alınır türden mi ?
Hayır , çünkü gözüm yeni ballı seride : )
Gelsin yeni deneyimler !

Ev maskelerinden  mi yoksa bu tarz hazır maskelerden yana mı kullanıyorsunuz tercihinizi öğrenmek isterdim ... ? : ))

Sevgilerimle ...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥