Cumartesi

Yves Rocher Kuru Saçlar İçin Besleyici ve Onarıcı Durulanmayan Bakım |

|

HOOLA !

Mutlu haftaları sonları olsun ^^
Haftanın en güzel zaman dilimine renk katacak olan bir şey varsa ; elbette yumuşak ve parlak saçlar ! Bu etkiyi sürekli korumak zor , koşullara takılınca kuru saç tipine sahip dişiler için bu durum iki kat daha zor . O yüzden benim gibi ekstra destek ürünler her daim en yakın arkadaşınız oluyor .

Diğer saç tiplerine göre en büyük dezavantajımız ; uçların  hassasiyetle çabuk kırılması ve kuruması . Hal böyle olunca ; ısıl işlemleri minimum tutuyorum . Saçlarımı şekillendirmek için durulanmayan saç kremleri daha tutucu , doğal ve zararsız oluyor köpüklere kıyasla . Elidor #doğanınenerjisi seri ile döndüğüm durulanmayan kremin performansını bu anlamda çok sevince yoluma daha doğal olan : Yves Rocher Kuru Saçlar İçin Besleyici ve Onarıcı Durulanmayan Bakım ile devam ettim .


Formülünün kalbinde organik yulaf & badem yağı var . Bu ikili saç uçları için son derece zengin ve saçların çabuk cevap verdiği içerikler . İçeriğinin yüzde doksan altısı bitkisel içeriklerden oluşan durulanmayan saç kremi , paraben , renklendirici ve silikon içermediğinden olsa gerek saçlarda hafif bir bitiş sağlıyor ve yağlandırma yaşatmıyor . Elidor bu anlamda kullanım miktarınıza göre erken yağlanma ve ağırlaşma yaşatabiliyor içerik sebebiyle .
Tek dejavantajı 50 ml miktarı diyebilirim ama buna rağmen uzun süre yetiyor ilginç ki az miktar yetmesi sebebiyle . Islak ve kuru saça kullanabileceğiniz bakım kremi , kuru saçta (ıslak kullanıma kıyasla) çok etkili olmasa da duş sonrası kullandığınızda oldukça güzel bir sonuç veriyor ve saç uçlarını yormadan kolay taramayı mümkün kılıyor . 

En çok sevdiğim yönü ; keyifli ve kalıcı kokusu ^^ Nemli saçları örüp onunla şekillendirdiğimde saçlarım kolay düşmüyor ve gün boyu hoş kokusunu savuruyor etrafa . Battal boy rakiplerine göre çantada taşınabilir olması da ayrıca bir artı . Isıl işleme ihtiyaç duymadan dalgalar oluşturabilmek için  de çok ideal .


Marketteki durulanmayan saç kremlerinin tozunu attırır derece başarılı .Mevcut kuru  görünüme güzel bir efekt veriyor  . Verdiği yumuşak ve nemli bitiş ile kategorisinin hakkını veriyor fazlasını da beklemeye gerek yok zaten altı üstü durulanmayan bakım kremi ve rakipleri içinde bir adım öne çıkacağı kesin ^^ 

Ben  15TL ' ye almıştım çevrimiçi sitesinden  şu ara aynı aralıkta bulmanız mümkün . Tavsiye edebileceğiniz Yves ürünleri var mı aklınızda ?
Sevgilerimle ^^

5 yorum :

  1. Durulanmayan bakım ürünlerini daha çok seviyorum özellikle kışın =) Buna da bir bakayım o zaman =)

    YanıtlaSil
  2. Kuru saç tipine sahip olmak o kadar zor ki! Hep bakım hep bakım, bırakmaya gelmiyor..

    YanıtlaSil
  3. Buna bir goz atmaliyim :)

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥