Salı

Jason Sea Fresh Güçlendirici Diş Macunu

|

HOOLA !

Yazarınız mevsimsel etkinin isyanında fena halde şu ara ! Büyük şehirin en kötü etkilerinden biri hava kirliliği olsa gerek . Akşamları dışarıda şöyle bir temiz hava alayım demek bile çok zor şu tabloda . Kendimizi kahve , battaniye ve kitap üçlüsü ile avutma zamanlarına hoş geldiniz !
 Bu ruh halinden sıyrılabilmek adına bloga nane tadında , deniz esintili bir dokunuş yapabiliriz bu keyife eşlik edecek türden ^^ Jason sea fresh güçlendirici diş macunu üzerine detayları not düşerken arşive markayı bu denli sevme sebeplerimi de eklemekte fayda var .

Jason ürünleri çoğunuzun bildiği üzere doğal odaklı ve hayvan dostu . Buna temiz içerik kavramı da eklenince daimi favorilerim arasında olacağını tahmin etmeniz zor olmayacaktır . Markanın bugüne dek daha çok cilt ve saç bakım grubuna odaklı bir tercih yaptığımı ve memnun kalmadığım bir deneyimimin hiç olmadığını belirtmeliyim ki biotinli şampuanının hayranıyım ^^ Bu denli keyifli ürünlere sahip Jason'u elbette ülkemizde bulmak zor ve genelde kısıtlı ürün gamına sahip mevcut seçenekler . Hatta normal çizgisinden daha yukarıda fiyatlar maalesef .
Neyse konumuza dönelim ^^ 
Jason sea fresh diş macunu , markette edindiğiniz zehir deposu diş düşmanı macunların aksine sls , florür , koruyucu , yapay renklendirici ve tatlandırıcılar , propilen glikol , sakarin ve gluten içermiyor . Bu uzun liste bile sorgulamadan alma sebebimi oluşturuyor zaten .

Özellikle hassas dişler ve diş etine sahipseniz mutlaka memnun kalacağınızı garanti edebilirim kendimden pay biçerek . Diş ve diş etlerindeki minik sızılara da iyi gelen diş macunu bu gücünü ; bağışıklığı kuvvetlendiren mavi-yeşil alg tozu , dişlere kalsiyum takviyesiyle kalsiyum karbonat ve diş etlerini iyileştiren dişlere beyazlık sağlayan nane yaprağından alıyor . Unutmadan içerisinde antioksidan kaynağı maydanoz özü de mevcut ve bu karma güzel bir tat deneyimi oluşturmuş .

Klasik ferahlık hissini uzun süreli sağlayan ve ağız tadını bozmayan bu macunla en az iki ton beyazlaşmayı mümkün kılabilirsiniz dişlerinizde . Özellikle aradığım temizlik hissini ve uzun süreli ferahlık halini çok başarılı bir şekilde yerine getiren sea fresh , şarjlı diş fırçaları ile kullanıldığında beyazlatma etkisi daha yüksek oluyor . Öyle ki bu anlamda kriterlerime cevap veren : Marvis diş macununu aratmadı ve iyi içeriği ile bir adım öne geçti bile .

Klasik diş macunlarına kıyasla gramajı daha yüksek olduğundan dolayı 30-35 ₺ ayıracağınız bütçe ile zararda olmayacağınız kesin üstelik sağlıklı bir alternatif . Yüksek temizlik etkisine tartar bırakmayan ve beyazlatıcı gücü eklenince tekrar tekrar almaya değecek bir diş macunu . Farklı çeşitlerini deneyen var mı aranızda ?

Sevgilerimle ^^






5 yorum :

  1. Jason 'Un diş macununu ilk defa görüyorum. Nerelerde satılıyor? Diş beyazlatma vaadini gerçekleştiriyorsa hele ki bu temiz içerikle seçeneklerim arasına girebilir. Bu arada Marvis'i özellikle eşim deneyip hiç memnun kalmadı. Şimdilik temiz içerikli en iyi tercih Splat, hem indirimler ile ulaşılması kolay hem de kalite performans açısından güzel=)

    sevgiler ^;^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lilakutu'da & doğan eczada var ilkecim ^^ Splat macunlarını çok çok seviyorum onu aratmayacak kadar güzel bu da ama .

      Sil
  2. Yeaa yiyerim ama nasıl mutlu oldum ^^ Tam senlik bu macun ferah ferah ve temiz içerikli adaş . Lila ve doğanda bulabilirsin :*

    YanıtlaSil
  3. En favori diş macunu markam!Benim en sevdiğim çay ağacı yağı ve tarçınlı olanı, onuda dene bence ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim önerin için cansın ^^ Çay ağacı yağı çok sıcak geliyor kulağa ilk onu denicem sanırım :*

      Sil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥