Cuma

Avalon Organics Peppermint Green Tea Lip Balm |

|
   HOOLA !
     Bakımlı ve öpülesi dudakların cinsiyeti kesinlikle yok , der hep yazarınız ! Dolasıyla ayırım yapmadan önemsemekte fayda var . Bakım listesinin genelde alt sıralara itilen rutini olsa da kışın sert tavrı ; cömertçe akıllarımıza kazıyor dudak bakımını . Bu kategoride ne kadar koleksiyoner tavrına sahip olsam da bu yıl gözde dudak balmlarımı Avalon ile arka plana attığımı itiraf etmeliyim temiz içeriğin de cezbedici rahatlığıyla .

Dudaklar için anti-age defansını sağlayan favorim ; Avalon organics vitamin c shooting balm sonrası (okumak için tık ) gün içinde elimden düşmeyen , etkisinden sebep çocukca hevesle sürekli sürdüğüm " Avalon yeşil çay & nane aromalı dudak balsamı " deneyim günlüğümü arşive not düşme zamanı geldi karlı havanın hatırına !
Dudak bakımında geleceğe yatırım değerindeki e vitamini & shea yağı torpili ile keyifli bir deneyim yaşatan Avalon peppermint greentea lip balm , nemlendirici etkiyi hindistan cevizi ve zeytin yağı ile perçinliyor . Öyle ki sürdüğünüzde bu yoğunluğu hissedebiliyorsunuz . Etki olarak pek sevdiğim Blistex ( ne hikmetse blogda yazısı silinmiş ) balma çok benzettim .

İçeriğindeki nane ile temiz ve ferah bir his verip hafif bir dolgunluk da sağlıyor ki tüm bu etkenler birleşince benim için yeniden alma bahanesi bulunmuş oluyor böylece ^^

 Yeşil çay baskınlığını hissettirmeyen balm , yoğun nem etkisine rağmen  dudaklarda çabuk emiliyor fakat dudak makyajı için aceleniz varsa pek uygun bir seçenek değil . Şu ara sert hava koşullarında dudaklarım su niyetine içiyor resmen bu sebeple tazelemem gerekiyor sıkça fakat normal şartlarda gün içinde sizi rahatlıkla taşıyor .

 Renksiz ve stik yapısıyla bay&bayan herkese hitap edebilecek güzel bir dudak koruyucu . Özellikle iyi içerik önemseyip yoğun nemlendirici tarzda bir arayışta iseniz şans vermeye değer derim yoğun nane etkisi sevenlerdenseniz birde pek tabi .


Farklı seçeneklerini okumak isterseniz Mamo'nun yazısına bir tık lamanız yeterli ^^ 

Fiyatı 21 TL olan balmı Doğan ecza ya da Lilakutu'dan alabilirsiniz .

Sevgilerimle ^^



 İnstagram ❄Twitter❤Facebook ❄G+Plus♫   

7 yorum :

  1. blistex'in nane aromasını hiç sevmemekle birlikte bunu çok sevdim şeker gibi resmen o yüzden severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yakıcı blistex haklısın bu şeker gibi ^^

      Sil
  2. Yeşil çayı sevemiyorum. Daha önce turuncu renklisi vardı sanırım c vitaminli ya da portakallı bir içeriği olan. Nemlendirmesi güzeldi ama kış aylarında 2 gün bakım yapmayı unutsanız; hemen dudaklara etkisini hissedebiliyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın İlkecim heleki benim gibi su içme düşmanı olanlar için balm sürmessem direk bu durum yşanıyor ^^

      Sil
  3. Çok bilgilendirici olmuş, en kısa zamanda deneyeceğim zira soğuk havalardan dolayı dudaklarım çok çatlıyor :(( Blogunu hemen takibe alıyorumm, sen de benimkine göz atabilirsen çok mutlu olurum. Sevgiler... :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette ^^ Teşekkürler evet kis mevsimine cok uyunlu bir balm denemeye deger ♡

      Sil
  4. Merhaba paylaşım için teşekkürler :) Blogunuzu çok sevdim ve takipteyim.

    Bloguma beklerim sevgiler http://gozdecngz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥