Pazartesi

Zigavus Elixir Argan & Avakado Yağı |

|

HOOLA !

İçinizin sıcacık kalacağı ilham perilerinin bol olduğu bir hafta olsun mu ^^
Yazarınız haftaya yine seyahat ile devam ederken mevcut suskunluğuna açıklık getirmiş oluyor böylece . Özlediklerim ve alıştıklarımı ararken farklı yerlerde bir şeyler keşfetmek için verdiğim mola durakları ile avunarak mevsimin en tatsız etkeni olan serbest radikallerden bünyemi korumak için kahraman edasında savaşıyorum . Kuruyan cilt ve saçlar için yeni deneyim günlüklerine yer açmanın en güzel bahanesini bulmuş oluyorum böylece . 

Cilt problemi ayrı bir başlık için bekleye dursun mevsimden etkilenen saçları korumanın en kestirme yolu saç serumlarından geçiyor ihmalkar haller söz konusu olduğunda ... Saç bakımı arşivine " Zigavus elixir argan oil " serumu eklemenin tam zamanı o halde ! 
Saçın öz yağ yapısına en yakın olan ; avakado yağı ile birleşen bir argan yağı kokteyli fikri ile henüz deneyim aşamasına geçmeden bile sempati uyandı bakım tutkunu bünyemde . Çiçeksi tınılar barındıran bu serum içeriğinin kalbinde e vitamini barındırdığı için saçlara anti oksidan etkisi yaratıp onlara yaşlanma karşıtı bir kalkan oluşturuyor . Kullanıcı dostu pompalı ambalajının tasarımı ile şık bir algı yarattığından gözlere de hitap ediyor istemez kendisi ^^ 
En favori argan yağı serumlarıma (okumak için tık ve tık )  vefasızlık ettircek kadar sevme sebebim saçlardaki çiçeksi kokunun kalıcılığının yüksek olması ve elbette avakado yağı ile zenginleştirmiş olmasıyla birlikte etki olarak onlarla aynı performansı yakalayabilmesi oldu . 

Bir saç bakım serumunun bende geçerli not alabilmesi için kuru kullanımda dahi saçları ağırlaştırmaması ve saçın dokusuna pürüssüz , yumuşak ve parlak bir efekt ile sarabilmesinden geçiyor ki zigavus bu beklentimi yerine getirdi . Benim için kullanım açısından oldukça mobil bir serum oldu . 

* Duş sonrası ıslak saçlarımı krem / maske desteği olmadan da açabilmemi sağlıyor ki bu durumda favori taraklarımın etkisi daha büyük Tangle teezer ( okumak için tık ) gibi !

* Kurutma işlemi öncesinde saçlarıma koruma kalkanı yaratmak için ...

* Fön işlemi sonrasında parlak ve yumuşak bir bitiş için ...

* Duş öncesi saç uçları ve boylarıma uygulama yaparak saçları yumuşatmak ve ekspres bir bakım için ...

* Saç diplerime uygulamadığım maskeleri kullandığımda bir pompa ekleyerek etkiyi arttırmak için ...

* Gün içinde saçlarda oluşan kuru ya da kötü görüntüyü absorbe etmek için ... 

kullanıyorum !

Özellikle kuru / yıpranmış saç tiplerinin tercih edebileceği türden bir saç bakım serumu . Yeni kırık oluşumlarını engelleyebilecek ve yeterli nem balansını kurabilecek güçte . Markanın saç bakımına dair farklı ihtiyaç grupları da mevcut ürün gamında . Dikkatimi çeken sarımsaklı şampuan oldu bu tarz içerikte şampuan arayanlar için aktarlarda bulunan merdiven altı üretim hissi aşılayan benzerlerinden daha güven verici bir profil çiziyor . 

Sevgilerimle ^^































3 yorum :

  1. ancak duş öncesi kullanabilirim bunu ben yoksa saçım çok ağırlaşır..

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık kermitim ilk kez duydum ve merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. Fiyati ne kadar ve nerede satılıyor canım?

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥