Cuma

Neutrogena Visibly Renew Esneklik Sağlayan Vücut Bakım Kremi |

|

HOOLA ! 

Uzun bir zaman sonra kahvemi kendi evimin sıcaklığında içmenin hazzını burada betimlemek çok zor olsa da en kolay dile getirebileceğim şey ; yazmayı özlediğim gerçeği olsa gerek ^^ O sebeple ; safları sıklaştıralım derim  böylece yazarınız Neutrogena Visibly Renew serisinin detaylarını arşive not düşerken  kapıları yavaşca yoklayan bahar için sıkılaştırıcı program oluşturmanız için cildinizi de sıkılaştırmanın yollarına giden kestirme sokakların adreslerinin altını da çizmiş olalım değil mi ?

İki ay öncesinde tanışıp o günden bu yana deneyimlediğim ve seriden ilk bitirdiğim üye :  Neutrogena visibly renew vücut bakım kremi olunca ayrı bir post hak ettiği için önden not düşmek istedim . Serinin odak noktasında cilde esneklik ve dokusunda sıkılık sağlamak mevcut . " Collagen boost minerals " teknolojisi ile sıkılık kaybını hedef alan serinin vücut kremi ; 10 günlük süreçte cildin enseklik ve elastikiyet oranını arttırıp sıkılaştırma sağlama iddiasında fakat elbette bu kadar kısa süreçte böyle bir etkiye sahip değil ve olanı da görmedim ^^ 


Özellikle spor yapıyor ve bol su tüketiyorsanız etkilerini daha çabuk gözlemleyebiliyorsunuz . Ben günlük olarak değil ama her duş sonrası haftada dört ila bazen beş kere kullanarak aldığım yola bakınca cilt dokumda fark edilir pürüssüz ve dokusal olarak sıkılaşma gözlemledim . Özellikle günlük olarak kullanılırsa çok daha etkili sonuç alınabilir . 

Yapı olarak yoğun fakat his olarak hafif bir dokuda . Özellikle bu sene vücuduma krem sürerken resmen üşendiğimi itiraf etmeliyim çünkü cildim kuru ve ekstra zahmet gerektiriyor kavanoz ambalajları da pek sevmediğim gerçeği eklenince eyleme dökme gerçeği miskin bünyemin katkısı ile zorlasa da beni cilde kolay nüfuz eden yapısı ile istikrarımı bozmadı neyse ki ve bitirmem  kolay oldu ^^



 Kendi skalasında kullandığım rakibi Nivea ile kıyaslayınca açık ara en başarılı ve işe yarar seri bu olmuş kesinlikle . Kokusu hafif ve güzel çiçeksi bir  tınıda tende nötrleniyor kısa süre sonrasında . Nemlendirici etkisi ile oldukça yeterli çok kuru cildiniz yoksa ve benim gibi hava grafiğine göre ekstra hassasiyetiniz yoksa tabi .

Sporu disiplin haline getirenler dişilere harika bir destek ekip olmuş bu seri istikrarlı kullanınca etkileri oldukça gerçekci çünkü  . Hem nemlendirip hem cilt tonunu diri hale getiren bu vücut kremi adının hakkını veriyor . Serinin kalan iki üyesini ayrıca not düşüyor olacağım kullanım yönüyle ve etkisini bir kademe daha yüksek bulduğum losyon ile yoluma devam edeceğim için biterse tercihim kremden değil ondan yana olacak . Sadece nemlendirme ve skılaştırma amaçlı kullanacaksanız ve çok aktif bir kişi değilseniz losyon ile başlayabilirsiniz daha etkili sonuç almak adına .

200 ml kavanoz formundaki kremi 14.90 ₺ ' ye edinebilirsiniz . Memnun kalmayana parası iade ayrıca . Şuradan detaylarına ulaşabilirsiniz .

Sevgilerimle ^^

4 yorum :

  1. Peki tüylenme yapmıyorum ürünleri

    YanıtlaSil
  2. Kullanim alani sadece vucut mu, yuz icin kullanilabilir mi

    YanıtlaSil
  3. Ben kışın çok kuruyan ve çatlayan ellerim için almıştım bu ürünü.Eller için kullanılabilir mi acaba.

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥