Salı

Gratis Body Fantasies Signature Romance & Dream Vücut Spreyi

|

HOOLA ! 

 Minik bahar esintileri yazarınızın kaybettiği enerjisini geri verirken blog arşivimize dahil olacak tap taze kokuları keşfetmenin tam zamanı . Yılbaşı öncesi Gratis ailesinden aldığım şiringeç paketin içinde bulunan ve raflarda niye es geçmişim ki dedirten : Body fantasies signature romance & dream vücut spreyi için detayları not edelim o halde ^^

Sprey formunda ve tam seyahat dostu boyutu ile çantaya at çık klubünden Body Fantasies. Sıcak günler pek uzağımızda değilken ferahlamak için iyi fikir olacağına eminim . 
Meyve ve çiçek harmanı ile oluşturulan kokunun üst notalarında Bergamut , frenk üzümü , çarkıfelek meyvesi ve şeftali yer alırken orta notalarında çiçeksi tınıların baskınlığı sizi selamlıyor ; Pembe şakayık , Gül yaprakları , Frezya ve Manolya eşliğinde . Son dokunuşta Sedir ağacı , Amber , Musk ve Vanilya birlikteliği ile harika bir koku bulutu sarıyor teninizi keşke edt olsaydı dedirten türden . 

Vücut spreyi olduğu için çok kalıcı olmasını beklemek zaten yanlış olur fakat iki üç saat tenimde tutunması ile tekrar tazelemekte sakınca yok güzel . Gratislerde bulabileceğiniz ve özellikle indirimde yok fiyatına denk getirebileceğiniz şık ve romantik bir koku . Oldukça ulaşılabilir fiyatı (8.50₺) ve geniş koku ailesi seçenekleri ile şans vermeye değer bir seri . Markanın vanilya versiyonunu deniyor olacağım gelecek sefere . Siz nasıl buldunuz ? 
Sevgilerimle ^^

2 yorum :

  1. ben kokuyu çok sevdim..:-))

    YanıtlaSil
  2. Body fantasieslerden mutlaka twilightı denemenizi öneriyorum:) bloğunuzu takipteyim bana da beklerim! Ellerinize sağlık...

    Sundaybunday.blogspot.com

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥