Pazar

Yves Rocher Makyaj Fırçaları

|

HOOLA !


Yazın veda demlerinde yeniden ten makyajı ile araları ısıtırken onunla bağı kuran en değişmez köprü elbette makyaj fırçaları ... Onlarca alternatif arasında kaybolup popüler parçalara inat alternatif arayışına girdiyseniz doğru yazıdasınız !
Yves Rocher makyaj fırçaları blog
Yves Rocher makyaj fırçaları 

Öncelerde siyah kulplara sahip olan fakat artık sürdürebilir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilen ahşap renkli kulplarla ve satın alırken sürekli kullanabileceğiniz şeffaf koruyucu kılıflar eşliğinde satışa sunulan fırçaların performans detaylarına gelirsek ...

Yves Rocher çift kıllı fondöten fırçası : Görünüş itibariyle Mac 187 ' ye oldukça benziyor onunla ayrılan yönü ise tüm kıllarının sentetik oluşu . Bu tarz fırçalarda kıl uçları dik açılı olduğu için uygulama esnasında kılların birbirine yapışıp diken hissi yaşatma durumu vardır ama bunda olmadığı için uygulamayı keyifli kılıyor . Kılları uzun , sık ve yumuşak . Kısa kıllar fondöteni doğal ve pürüssüz bir şekilde yayma konusunda yardım ediyor . Pratik farkı ile demek isteyeceğimi daha iyi anlayacaksınız ilk uygulamalarınıza kıyasla .

Likit ve pudra ürünler için önerilen bu fırça krem allık , bronzer gibi ürün uygulamalarında da benim gibi yumuşak ve doğal bitişi sevenler için istenilen bitişi hakkıyla veriyor . Kuruma temizleme aşaması zaman almıyor , şimdilik dökülme sorunu yaşamadım fakat hakkını verebilmesi için en az bir seneyi doldurmamız gerekiyor kendisi ile .


Yves Rocher açılı kontur fırçası : Benim gibi expert brush ya da Sigma F82 sevenler varsa bu fırçayı da kalbinizde yer açabilirsiniz benzer performansından ötürü :) Kıllarının sık ve tok duruşuna küt açılı formu eklenince oldukça joker bir parça haline geliyor makyaj rutininde .

Tampon hareketlere izin veren yapısı sayesinde doğal bir bitiş yakalamak oldukça zahmetsiz oluyor. Tasarım boyutu ve açısından ötürü yüz hatlarındaki zor bölgelere ulaşmak ve uygulama yapmak kolay oluyor . Fondöten , kapatıcı ve pudra için önerilen fırça , likit ve krem ürünlerde istenilen görünümü zahmetsizce yakalıyor . Boyutundan ötürü zaman çalacağı için fondoten uygulamasında önermiyorum fakat kapatıcı için çok ideal . Yumuşak geçişli gölgeler ve krem formdaki ürünleri pürüssüz dağıtmak için "Performansı görülmeye değer ! " der yazarınız .
Yıkama aşaması özen istiyor kıl sıklığından sebep . Kuruma aşaması ve temizliği biraz zaman çalıyor haliyle yapısından ötürü .



Yves Rocher allık fırçası : Açılı tasarımı sayesinde istediğiniz uygulamayı yapmak oldukça kolay yüz hatlarına uyumunu çok sevdim üstelik fırça kılları tamamen doğal ! Keçi kılından yapılmış ... Kompakt ve nispeten toz ürünlerde başarılı iş çıkarıyor özellikle pigmenti yüksek allıklarda doğal bir bitiş yakalamak adına hata payı bırakmıyor ama düşük pigmentli ürünlerde beğenmedim performansını .

Kılları alıştığım allık fırçalarına göre çok yumuşak değil . Allığın yanı sıra ben pudra ve kompakt bronzer uygulamasında da kullanmayı sevdim doğal bitiş ve açısı sebebiyle . Yıkadıkça bir kaç kıl döktü fakat formunda bir bozulma yaşamadım . Güzel iş çıkarsa da favorilerimi tahtından edemedi diyebilirim özetle .


Yves Rocher pudra fırçası : En çok toz pudralar ile kullanırken tercih ettiğim pudra fırçasının kıl sertliği çok ideal . Ürünü fazla kullanmaya gerek bırakmadan yüze eşit bir şekilde kullanmanızı mümkün kılıyor. Allık uygulamasında denediğimde ise fırça boyutu sebebiyle çok tercih etmeyeceğimi anladım . Kompakt pudralarda biraz daha ekstra ürün alma ihtiyacı hissettirdi . Durumu kurtarıyor ama olmazsa olmaz değil bence .


Makyaj fırçalarına ciddi bir bütçe ayırmak istemiyorum ama kalite çıtası iyi ve makyaj adımını kolay kılan parçalar arıyorsanız denemeye değer parçalar mevcut bu seride ki çevrim içi sitesinden göz makyajı için olan diğer fırçaları da inceleyebilirsiniz .


Sevgilerimle 💋

4 yorum :

  1. güzel gözüküyorlar güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiğim ürünlerde sanırım almayacağım ama ://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kontur fırçasına yinede bak derim hihih :)

      Sil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥