Salı

Avalon Organics C Vitaminli Yenileyici Dudak Balsamı

|

HOOLA !

Lip balm canavarınız mevsim itibariyle ile uykusundan uyanmışken , tadından yenmeyecek keşiflerle blog arşivine organik bir dokunuş yapmanın tam zamanı , der ^^ Bugün , daha bir özel ilgi isteyen kitleye hitap etmek niyetindeyim haberiniz olsun .

Dudak bakımı , yazarınız için en az saç bakımı kadar kıymetli çünkü rujlara olan zaafını karşılayacak dudaklar elbette yine özen istiyor . Birde bunu sağlamak için savaşmamız gereken bir kavram daha var ki ; Zaman !
Bu etkenin götürüleri ; azalan östürojen , güneşin yaşlandıran zararları ve mimik hareketleri etkisiyle yine zamana yenilen dudak derilerinin kırışmış halleri ve o kötü görüntü . Diğer grup çok sevinmeyin hemen , belki siz de aşırı kuruluk ve yaralarla mücadele edenlerdenseniz ee ortak paydaya hemen alabiliriz sizi de demektir .


Dudakları korumanın altın bir kaç basit tüyosu var elbette . Örneğin ; dudak makyajınızı göz makyajı temizleyicinizle çıkarabilir özellikle sabunlu içeriklerden kaçınabilirsiniz . Mutlaka temiz içerikli ürünler kullanmalısınız . Spf korumanızı ihmal etmeyip dudak elastikiyetinizi diri tutacak serumlardan faydalanıp özellikle içeriden ve dışarıdan c vitamini desteği alırken sık sık nemlendirmeniz gerekiyor onları , estetik çözümlerde çare aramamak için .

Bu tavsiyeleri karşılayabilecek en güzel örnek ; Avalon Organics C Vitaminli Yenileyici Dudak Balsamı olsa gerek . Organik sertifikalı yağlarla zengin bir içerik kokteyli olan Avalon dudak balmı , içerdiği E ve C vitamini sebebiyle dudaktaki erken yaşlanmaların önünü almak için tam bir nimet ! Organik sertifikalı yağları listenin başından sonuna dek cömertçe kullanılmış olmasından ötürü verdiği süper nemlendirici etkiye şaşırmamanız gerek böylece . Hindistan cevizi yağı , zeytin yağı , balmumu , jojoba , shea ve biberiye bunlardan en göze çarpanları .

Kuruma ve çatlamayı önleyip tedavi eden C & E vitamini desteği hint yağı , soya yağı ve omega 3 , 6 desteği ile birleşince parlak ve pürüzsüz dudaklar yaratıyor ve kolajen etkisini tetiklediği için dolayısıyla daha dolgun bir bitiş sağlıyor dudaklarda . Aloevera özü katkısı ise uçuklarla başı belada olanlar için harika bir destek olmuş .

Sentetik kokular içermeyen hayvan dostu politikası ile ön planda olan Avalon lip balm , paraben , fitalat gibi hiç bir zararlıyı içeriğinde barındırmadığından dolayı gönlünüz rahatça kullanabilirsiniz . Bu arada adından ve ambalajından anlayabileceğiniz üzere harika ve çok doğal bir portakal kokusuna sahip sürdükten sonra rahatsız etmeyecek portakal baskın bitkisel ve hoş kokusu devam ediyor ve itiraf etmek gerekirse tadı da güzel ^^

Renksiz oluşu sebebiyle makyaj öncesi çok başarılı bir dudak bazı niteliğinde . Verdiği nem hissi abartısız beş saat yeterli geliyor . Yapısı yumuşacık ve sürümü çok kolay dudakları anında pürüzsüz bir forma sokarak kötü görüntüyü nötralize ediyor . Yapı olarak orta kalınlıkta; dudakta hissedilmez değil fakat rujların formunu bozmuyor ve verdiği his ağır değil . Gramaj olarak oldukça uzun zaman size eşlik edecek . Özetle ; ederini fazlasıyla hak eden kriterlerimi tümüyle karşılayan bir deneyim oldu benim için tekrar tekrar alınabilir hele ki indirimlerde .Tam mevsime yakışır sorunlara cevap tadında bir dudak balsamı 19-23TL aralığında bulabilirsiniz .

Sevgilerimle ^^







10 yorum :

  1. Bende nanelisi var nane tadını çok sevmesem de nem vermesini başarılı bulduğum için severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nerede satiliyor acaba?

      Sil
    2. Allahtan nane le aram çok iyi bunu btirince nanelisini açıcam ^^ Bu arada @kumralkizdan lila kutu , doğan ecza gibi online sitelerde bulabilirsin .

      Sil
  2. Tam da kisa girerkrn harika oldu benimde dudaklarim cok kurur hemen deniycem

    YanıtlaSil
  3. Gule gule kullan, fotograflar icimi acti :)

    YanıtlaSil
  4. Bu fotoları Avalon'un kendi ig hesabında görüp bayılmıştım. Kimin çektiğine bakacaksın tabi :)

    YanıtlaSil
  5. Görsel şölen var desene ^^ Bekliyoruz :*

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥