Pazar

Real Techniques Concealer Brush

|
Hoola !
Yazarınız 2015 yılının makyaj bilonçosuna dair ufak bir muhasebe yaptığında ;  plan dışı olarak çok fazla fırça ve sünger edinmiş gibi duruyor . Hal böyle olunca bu gruba dahil olan ve şu ara ilişkimin sıkı fıkı olduğu ; Real Techniques concealer brush ile tanışmanızda fayda var diye düşündüm ^^ 

Markanın bu yıl ilk kapatıcı fırçası olarak lanse edilen fırça , bu kategoride "olmazsa olmaz" değil açıkcası . Real Techniques fondöten fırçasının küçük hali olarak tanımlarsam haksızlık etmem sanırım . Ona oranla bir seviye daha ince ve sık formda olup ; kılları daha hissedilir sertlik olarak . Görünüş itibariyle küçük versiyonu özetle silikon sapı ve bakır şık tasarımı bile aynı . 


Krem ve likit kapatıcılar ile kullanmak için tasarlanan fırça çizgilere dolmadan nazik hareketlerle uygulama yapıldığında gayet iyi iş çıkarıyor fakat kapatıcı dağıtmak için hiç birinizin hayatınızın fırçası olabilecek niteliği taşımadığını söylemeden geçmek istemem zira ince deriye sahip göz altları için ekstra sert buldum kıllarını  .  ^^  Karıştırma hareketini tek yönlü yaparsanız hassasiyet yaratmıyor gerçi .


Onu güzel kılan yanı elbette ki açıllı kesimi . Göz altından başlayıp pınarlara ulaşan kavisi doldurma işlemini formu itibariyle basit kılıyor . Burun kenarlarına olan uyumu da aynı şekilde başarılı ve yüksek gösterip vurgulamak ya da kontürlemek istediğiniz bölgelerde aşırıya kaçmanızı önleyecek çizgiler yaratmanız mümkün . Kontür işlemini daha minimal tutmak isteyenler için ideal , özellikle burun hatlarında uygulama yapılırken .

Real Techniques kapatıcı fırçası , ilk bakışta yüksek albeniye sahip olmasa da işlev olarak performansına şahit olduğunuzda alışkanlık yaratıyor ama almasam da bir şey kaybetmemiş olacağımı eklemeliyim çok fazla fırçam olduğu için . Sadece Şu sıra krem bronzerları daha çok kullandığım için bu anlamda işimi çok görüyor . Aydınlatıcı için de kullanabilen bu minik bu tarz uygulamalarda güzel iş çıkarıyor . 


Ürünü yutmuyor ekstra olarak . Temizliği oldukça kolay ve artı avantaj olarak çabuk kuruyor . Genel olarak toparlarsam güzel bir fırça fakat kapatıcı fırçasından ne beklediğinize bağlı . Eğer sırf bu amaçla alırsanız çok tatmin etmeyebilir sizi . İşlevsel olarak farklı görevleri de yerine getirebildiği ve kesimi dolayısıyla kullanırken rahatlık sağlaması yönünden sevdiğim bir fırça oldu .

27TL'ye Gratis raflarında bulup edindim . İçinizde kullanan var mı ? 
Sevgilerimle ^^

10 yorum :

  1. Ben de yeni aldım işlevini yapıyor ama çok da bayılmadım ayrıca fırçayı sürekli temiz tutmak getekiyor yoksa ürünü çizgilendiriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet , Iremim ya guzel detaya deginmissin ama kullandigin kapaticiya gore degisebiliyor bu durum ^^

      Sil
    2. Evet , Iremim ya guzel detaya deginmissin ama kullandigin kapaticiya gore degisebiliyor bu durum ^^

      Sil
  2. bende ilk görüşte fondöten fırçası sandım onun minyatürü resmen :)

    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. O kadar fırçaya doymuşumki, böyle bir ürünü farketmemişim bile kermycim. Gerçi bold metal koleksiyonu içimi sızlatıyor ya neyse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bold metale icin gitmesin Siricimmm onu da yazicam bence gereksiz pahali ve performansi hayal kırıklığı onemli parcalarda : ((

      Sil
  4. Alsam mı almasam mı çok kararsızım kermy ://

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an fiyati 32¥
      Tl o fiyata cok daha iyi os cikaran fircalar var. Almassan bisi kaybetmesdin bence Senacim :*

      Sil
  5. Bi kac gereksiz buldugum fiyatini haketmeyen ve sevemediklerim var benim ama genel olarak seviyorum Rt'yi bende : )

    YanıtlaSil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥