Cumartesi

Maybeline Colossal Cat Eyes Maskara

|
Hoolaa Kermylerim !
Hafta sonunuzu verimli geçirmenizi dilerim son güzel havalar :)
Yine bir Maybeline maskarası daha bugün blogda sizlerle.Daha önce şurada bahsettiğim volume express serisinin cat eyes versiyonu sizlerle olacak diğer çeşit ile kıyaslama niteliği taşıyan bir yazı ile .




Kıvam olarak klasik volume express'e göre biraz daha ince olan cat eyes, farkını fırçası ile ortaya koyuyor.Kaşık şeklinde olan fırçası ile   kirpikleri tarama stili ile size kedi bakışları sunuyor . Fırça stilini çok başarılı buldum isminden gelen bitişi sağlıyor üzerindeki minik pati izlerini haketmiş bu ambalaj yani :)


Eğer iyi bir maskara gurmesi değilseniz fırça uygulaması esnasında zorluk yaşayabilirsiniz biraz.Bu serisi klasik colossal serisine göre formul olarak bir tık daha farklı.Fırçasının tarama şekli ne kadar seksi bir sonuç verse de formulun ince kıvamı sebebiyle kirpiklerde yapışma yaşayabilirsiniz fırçası da ince olduğu için bu durumun önüne geçemiyor.Kat geçerken biraz seri olmalısınız yapışmama adına.Artı olarak  Volume express klasiğe göre bir tık daha dolgunluk veriyor diyebilirim.



Bu maskarayı kirpik yoğunluğu sık olan kişilerde duruşunun hakkını daha iyi verecektir.Kısa ve seyrek kirpiklere sahip olanlar için tatmin edici bir sonuç sağlamayacaktır.Gözlerde ifadeli bir bir duruş arayanlar için eğlenceli bir maskara.

Ben kendi adıma seviyorum bu maskarayı :)

Sevgilerimle ,xoX

9 yorum :

  1. Daha açmadığım 2 tane Maybelline rimelim var! Bana bunu da aldıracaksın sanırım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskara sevgisinin sonu yok kendimden biliyorum : )))

      Sil
  2. Cok dikkatli suruldugu zaman mukemmel bir sonuc, onemsizce kullanildiginda bir felaket :) Alt kirpiklere kullanimi cok kolay benimde sevdigim bir rimel. Birde kirpikleri yana dogru tarayarak surmeyi denemelisin canm tam bi cat eyes sonuc :) Hayirli olsun gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum , eklediğin tüyolar için ayrıca teşekkür ederim ki :)) Denicem mutlaka , güle güle kullan sende <3

      Sil
  3. BENDE PEMBESİNİ KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUUM =) ♥

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle adaşım uygun fiyatlı ve iyi performanslı önerim mutlaka Maybeline benim de :)) Ben senin için başka bir maskara yazıcam <3

    YanıtlaSil
  5. efsanevi rimel bu:))) bugüne kadar kullandığım kirpiklerimi tane tane ayırıp asla yapıştırmayan, hem kıvırıp hem uzatan tek rimel:)duruşu bambaşka bir hava katıyor cidden :)))) çok seviyorum çokkk:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gidip bir daha süresim geldi öyle aşkla anlattın ki :))) Güle güle kullan <3

      Sil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥