Çarşamba

Giovanni Nutrafix Hair Reconstructor | aşırı yıpranmış saçlar için yoğun onarıcı saç maskesi

|

HOOLA !

Yazarınız uzun süreli hasta modundan sonra bir " Murphy kanunu " klasiği olan üst üste gelme sendromu içerisindeki kıvranışlarını tamamlayıp terapi niyetine buraya gelmeyi başarabildi sonunda ^^

Mevsimsel uyanışla birlikte kışın izlerini silmek için atağa geçmenin tam zamanı , yeni etkenler bizi beklerken ! Aldığım soruların şu ara  yine başını çeken ; yıpranmış saç uçları ve hasar görmüş saç sorunları olunca , ekspres bir bakım niteliğinde olan Giovanni nutrafix saç maskesi ile size kestirme bir yol açabilirim diye düşündüm . Gratis'in iyi ki getirdiği dediğim markalardan olan : Giovanni , organik usda sertifikasına sahip olup , geri dönüştürebilir ambalajları ve hayvan dostu olması sebebiyle tercih kriterlerimi karşılıyor temiz içerikli politikası da dahil olunca ^^

Giovanni Nutrafix Hair Reconstructor ; aşırı yıpranmış saçları yeniden onarıcı ve yapılandırıcı nitelikte bir maske . İçeriğindeki proteinlerle birlikte saçların yıpranmış bölgelerine takviyede bulunup oluşan boşlukları dolduruyor . Formülü oldukça sade ve bitkisel bir iki gereksiz içerik haricinde . Balm hissi veren oldukça yoğun bir formüle sahip . Şeffaf tüp formundaki ambalajı kullanım miktarınızı kontrol edebilmeniz sağlıyor ki kullanımı keyifli kılıyor bu detay . 200 ml ve indirim dönemlerini de dahil edersek 10-20 TL aralığında sahip olmanız mümkün .

Kimyasal ya da ısıl işlemlerden açılmış olan saç gözeneklerini dolduran maske , uçlarındaki kötü görünümü nötralize edip saç tellerine harç niteliğinde bir kalkan oluşturduğu için hacim vaat ediyor ama elbette dolgun saçlar beklemeyin derim yalnızca anlattığım etkiye bağlı olarak ince telli saçlarda hissedilir bir tokluk yaratıyor . Saç tellerinde ağırlaşma ya da erken yağlanma yaratmaması açısından oldukça yeterli olunca hacim etkisini aramıyor bakım meraklısı bünyem açıkçası : )

Uzun saçlar için saç açıcı etkisini çok yüksek bulmasam da verdiği yumuşaklık ve parlaklık oldukça güzel bir deneyim yaşatıyor . İlk kullanımda dahi farkını hissettiren bir etkiye sahip hatta tıpkı etkisi Hc Ovex gibi . Saçları hızlı toparlayan kamuflaj tadında bir güce sahip bu sebeple bakım rutininde bulundurmaya değer . Görünüm olarak fark yaratıyor özellikle kuru ya da yıpranmış uçlara sahipseniz . Etki prensinden faydalanmanız için mutlaka temiz ve nemi alınmış saç uçları ve boylarına friksiyon yöntemi eşliğinde uygulama yapıp 10 dakika bekletme sonrası ılık su ile durulamalısınız .

Kuru ve yıpranmış(boyalı , röfleli , ısıl işlem hasarlı ) saçlara hitap ettiği kanısındayım diğer saç tipleri için sıradan bir etkiden öteye gideceğini sanmıyorum . Bu sebeple alırken uygun aday olup olmadığınızı hesaba katın derim , hayal kırıklığına uğramamak adına . Uygun dişi kişisi iseniz ; şans vermeye değer bir saç bakım maskesi .

Sevgilerimle ^^




4 yorum :

  1. Elimde denemek için bekleyen ürünler olunca şimdilik merak ettiğim deneme listeme aldığım bir ürün oldu. Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlkecim seninle saçlarımız benzeşiyor yapı olarak seversin bence o yüzden bu maskeyi ^^

      Sil
  2. Benim de uzunca bir süredir en sevdiğim saç maskelerinden biri bu! Gerçi başka denenecek ürünler araya girince boynu bükük kaldı... inşallah kullanım ömrünü geçirmemişimdir! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Araya başka başka deneyimler girince bazen çoğunun sırası gelmiyor bile Başak çok teşekkür ederim . Öperim ^^

      Sil

Renk kattığınız için teşekkür ederim ♥